Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'nevjerojatan posao'

Bravo za Vrsaljka! Odmah je skočio u pomoć i spasio život Torresu

Vrsaljko
Foto: Jose A. Garcia/UESyndication/PIXSELL
1/8
03.03.2017.
u 08:45

– To što su Vrsaljko i Gabi napravili je ključno, brzo su reagirali. Napravili su nevjerojatan posao – rekao je liječnik Deportiva Carlos Larino.

Remi Deportiva i Atletica (1:1) u La Coruni sinoć je zasjenila teška ozljeda glave Fernanda Torresa koji je u 85. minuti susreta nakon skoka s jednim domaćim igračem pao u nesvijest.

Napadač Atletica ostao je nepomično ležati na travnjaku, a Šime Vrsaljko i Gabi odmah su reagirali. Potrčali su prema suigraču i izvadili mu jezik iz grla kako se ne bi ugušio. Torres je refleksno čak i ugrizao Gabija, no na kraju je s Vrsaljkom uspio sačuvati život suigraču dok nije došla liječnička ekipa.

– To što su oni napravili je ključno, brzo su reagirali. Napravili su nevjerojatan posao – rekao je liječnik Deportiva Carlos Larino.

Vrsaljka su nakon utakmice na društvenim mrežama pohvalili brojni navijači Atletica te mu zahvalili na pomoći.

Srećom, stanje Torresa je stabilno i pri svijesti je. Prebačen je u bolnicu gdje je obavljen CT koji je pokazao da nema ozljeda glave. Proveo je noć u bolnici, a danas će obaviti dodatne pretrage.

– Torres je pri svijesti. Ozlijeđena mu je glava. Mi smo zabrinuti i nervozni. Do klupe smo čuli strašan udarac, a nismo znali je li vrat ili nešto drugo – rekao je trener Atletica Diego Simeone.

>> Strašna ozljeda Fernanda Torresa, Vrsaljko i suigrači čak i zaplakali!

Komentara 6

IL
ilijan
09:47 03.03.2017.

Ma bravo dečki!

Avatar niko_svetinja
niko_svetinja
10:15 03.03.2017.

Samo za ovoga jojojo, nije to nikakav mit o jeziku, u takovim situacijama jesik se povlaci u grlo I zatvara disajne puteve te se covjek gusi, ako se na vrijeme ne reagira kao sto su oni sinoc. Svaka cast u toj panici odradjeno izuzetno dobro.

MP
mile-pile
09:40 03.03.2017.

Šta reći osim-BRAVOOOOOOO

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije