Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Valter Matošević:

Bravo, dečki! Ako izvuku Kielce, mogli bi i na F4...

14.03.2015., Arena Zagreb, Zagreb - Velux EHF Liga prvaka, osmina finala, PPD Zagreb - KIF Kolding Kopenhagen. Luka Stepancic, Bo Spellerberg, Zlatko Horvat. Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSEL
23.03.2015.
u 17:00

Kakva obrana! Njihov pivot je prvu loptu dobio tek u 60. minuti!

Iskreno, nisam očekivao takav PPD Zagreb u uzvratnoj utakmici. Vjerovao sam da će proći, ali da će ponoviti sjajnu igru u obrani to ne. Uostalom, koliko su Zagrepčani dobro igrali obranu pokazuje činjenica da je Koldingov kružni napadač Laen prvi put dobio loptu na crtu u posljednjoj minuti utakmice.

Zagrebova obrana odlično je izlazila na njihov vanjski šut tako da su Danci teško dolazili do situacije da imaju čisti šut prema Iviću, odnosno Stevanoviću.Nakon odličnog prvog poluvremena u nastavku sam se dvaput uplašio da će kola krenuti nizbrdo. Prvi put kada je Zlatko Horvat pokušao i promašio lob kod sedmerca, te kada su zagrebaši povezali dvije pogreške za redom. Danci su otišli na plus tri, ali srećom tu su ponovno bili zaustavljeni.

Veselin Vujović nekoliko puta je iznenadio svog kolegu na klupi Koldinga. Mislim da domaćin nije očekivao obranu 3-2-1 na početku utakmice, nije očekivao Šebetića u postavi, ali nisu očekivali da će ih onako “izbombardirati” Obranović. Sreća, Hvidt ni drugi put u srazu sa “plinarima” nije bio na visokom nivou. Očigledno mu ne odgovaraju precizni šutevi naših igrača. On je opasan kada uđe u seriju, opasan je kod nekakvih polušuteva a takvih nije bilo u jučerašnjoj utakmici.Jedva čekam četvrtfinale. Od četiri moguća suparnika nekako bih najradije Kielce. Mislim da protiv njih naši dečki mogu igrati, pa čak i iznenaditi.

Pokazao je to Montpellier koji ih je skoro iznenadio i izbacio na njihovom parketu.

Velika je nepravda što su u četvrtfinalu postavljeni nositelji. Tako se Barcelona, Kiel, Veszprem i Kielce ne mogu međuspobno sastati i njima je put prema završnom turniru širom otvoren. No, opasan će za svakoga biti Vardar, a u PSG baš nemam povjerenja s obzirom na to kako igraju ove sezone.Što se tiče Koldinga njima ovaj poraz neće teško pasti. Takvi su Skandinaci, život ide dalje...

>> Rukometaši Zagreba nakon sjajne predstave u Danskoj ušli među osam najboljih!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije