Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva HNL

Branko Laljak zamijenio Roberta Markulina na čelu Udruge prvoligaša

'sport.....zagreb.....22.12.2008.  ilica - udruga t-com prve hrvatske nogometne lige, hnl / press stimac/ zavrsetak sjednice/ branko laljak     Photo: Marko Lukunic/Vecernji list'
'Marko Lukunic/Vecernji list'
21.06.2011.
u 16:48

Na današnjoj skupštini Udruge klubova Prve hrvatske nogometne lige izabran je novi predsjednik udruge

Umjesto Roberta Markulina koji je tu dužnost obavljao posljednje dvije godine, na čelo Udruge prvoligaša stao je direktor zaprešićkog Intera Branko Laljak.

Laljka, koji je dosad s predsjednikom Osijeka Robertom Špeharom obnašao dužnost dopredsjednika, skupština je izabrala jednoglasno.

No Markulin se nije povukao iz Udruge prvoligaša, već će sa Špeharom biti dopredsjednik. Time su stekli pravo glasa u HNS-ovoj skupštini.

Josip Brezni ostao je povjerenik za natjecanje Prve HNL, Krešimir Vlajčević i dalje će biti disciplinski sudac, a Zoran Cvrk povjerenik za sigurnost.

Na sjednici su izvučeni i natjecateljski brojevi klubova za iduću sezonu Prve HNL. Prvenstvo otvara Hajduk utakmicom sa Šibenikom 19. srpnja, zbog prijateljske utakmice Splićana s Barcelonom 23. srpnja.

Ostali parovi 1. kola: Dinamo - Inter, Cibalia - Split, Slaven Belupo - Zagreb, Karlovac - Istra 1961, Varaždin - Lokomotiva, Osijek - Rijeka i Lučko - Zadar.

Utakmice Dinama i Hajduka na rasporedu su 10. rujna na Poljudu (7. kolo) te 17. ožujka 2012. u Maksimiru (22. kolo).

Ovo je posljednja sezona da se u Prvoj HNL igra Liga 16.

Komentara 1

SV
sven222
09:48 22.06.2011.

ma zar nije čudno da nema nikoga iz južne Hrvatske..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije