Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRANKO LALJAK:

Da nismo ostali s igračem manje, siguran sam da bismo pobijedili Hajduk!

Inter - Hajduk
Marko Prpic/PIXSELL
08.03.2016.
u 21:44

'Sekunde su nas dijelile od pobjede. Ne treba gledati stalno stastistiku. Ali kad mi nedostaje četiri-pet vrlo kvalitetnih igrača, onda ste u problemima.'

Inter i Hajduk podijelili su bodove u Zaprešiću, ali utakmica je bila itekako sadržajna pa su svi prisutni mogli itekako uživati.

- Bilo je borbeno, dinamično, bilo je prilika za golove, dinamike, trke, agresivnosti. Zadovoljan sam s lepezom mladih igrača, imao sam osjećaj kao da igram s juniorima. Žao mi je što ti mladi i neiskusni dečki nisu tresli mrežu, što s obzirom na tu činjenicu, nije ni čudo - rekao je trener Hajduka Damir Burić pa nastavio:

- To je Hajdukova dica, naša mladost. Ponosan sam na njih, dali su sve od sebe. Mujan je lijevom nogom zapucao zicer, Šimić odozada potpuno siguran, Vojković dao sveo d sebe, Mastelić se borio kao lav, bio paker, jurio. Odigrali su kvalitetno i nadam se da će stabilizirati formu. Nisam htio ulaziti u rizik s Vlašićem, samo je mogao još više stradati. Imamo bezbroj utakmica pred nama. Vraća se Jefferson, Sušić, možda i Vlašić. Protiv Zagreba ću imati više mogućnosti prema naprijed.

U nedjelju 13. ožujka bit će mjesec dana od posljednje pobjede...

- Sekunde su nas dijelile od pobjede. Ne treba gledati stalno stastistiku. Ali kad mi nedostaje četiri-pet vrlo kvalitetnih igrača, onda ste u problemima. Srećom, vidio sam mlade igrače koji dolaze, s kojima je lako planirati budućnost. Travnjak je bio oranica, to nije zdravo za igrače, ni lijepo za gledatelje. Inter je pokušao što je mogao, ali ovako je gotovo nemoguće igrati. Kako brzo igrati, ako moraš tri puta dotaknuti loptu da bi je na ovakvom terenu smirio. Ako želimo igrati nogomet, moramo se brinuti za njega. Da bi naša djeca imala svjetliju nogometnu budućnost.

S druge strane, trener Intera Samir Toplak može biti zadovoljan jer još jednom njegov klub u nastavku sezone nije poražen.

- Bilo je borbeno tvrdo, čekalo se samo tko će pogriješiti. Koncentracija je bila maksimalna. Do isključenja bili smo ravnopravni. Lokomotivi smo naplatili igrača više, a danas nismo pokleknuli protiv Hajduka. Oni su uvijek veliki protivnik, bez obzira na sastav koji je danas igrao - kazao je Toplak, a nadovezao se na sve i direktor kluba iz Zaprešića Branko Laljak:

- Da nismo ostali s igračem manje, siguran sam da bismo pobijedili Hajduk.

>> Zaprešićka stonoga zaustavila Hajduk

Komentara 16

DU
Deleted user
21:52 08.03.2016.

Sad vidim u sd .....Brbić prosvjeduje zbog lošeg terena. Hahahahahaha umirem od smijeha . Hahahahahaha. Tehnička momčad hahahahahaha.

Avatar feudalac
feudalac
22:46 08.03.2016.

...Zorane Mamiću daj malo razveseli navijače Dinama, odriješi kesu i daj igračima posebne premije za pobjedu protiv hajduka s pet (5) ili više golova. Jedino tako ćeš im zatvoriti gubicu jer ovo lajanje na mjesec je zaista postalo degutantno. Njima smeta teren eeeeee, sami tehničari, doktori nogometa...

Avatar white socks
white socks
22:24 08.03.2016.

Nepravda! Suci navijaju za Dinamo i sude protiv Hajduka. Isključili su samo jednog igrača intera. Da su strani suci, ni bi isključili pešest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije