Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samouvjereni Lee Addy

Branič Dinama: Bez problema ću zaustaviti Cristiana Ronalda na SP-u!

Lee Addy
Igor Kralj/PIXSELL
07.01.2014.
u 08:54

Nogometaš Dinama za reprezentaciju nastupa od 2009. godine, a dosad ima 27 nastupa

Lee Addy nada se da će se dobrim igrama za Dinamo nametnuti izborniku Gane i sudjelovati na predstojećem Svjetskom prvenstvo koje u lipnju počinje u Brazilu. Gana je u skupini s Njemačkom, Portugalom i SAD-om, a ganski mediji najviše se bave time kako zaustaviti Cristiana Ronalda.

No, branič Dinama sam im se nametnuo kao rješenje.

- Mogu zaustaviti Cristiana Ronalda bez problema. Nije on ništa posebno za mene. Uvjeren sam da se s lakoćom mogu nositit s njime i da će kraj mene izgledati kao da nije dobar nogometaš, rekao je Lee Addy.

Nogometaš Dinama za reprezentaciju nastupa od 2009. godine, a dosad ima 27 nastupa.

Komentara 2

JH
Jasna Horvat
10:11 07.01.2014.

Je, je za ovog anonimusa je CR7 goli k

SV
sven222
09:56 07.01.2014.

oooooo zemljo otvori se !!!!!!!! ti mora da igraš u dinamu i da se za tebe svi klubovi Španjolske otimaju jer eto tko će zaustaviti Ronalda ???!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije