Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Viole vole Hrvate
Povratak na članak

Bradarić potpisuje za Fiorentinu, ali do ljeta ostaje na Rujevici

Prema talijanskoj Ateni, kako se tepa Firenci, sprema se Rijekin defenzivni veznjak Filip Bradarić, koji živi dane iz snova. Postao je reprezentativac Hrvatske, a sada ide prema jednoj od Liga petice. Transfer bi bio vrijedan pet milijuna eura

Komentari 3

JU
Jure7
09:47 17.01.2017.

Svaka čast Bradariću! Da je Hajduk imao dobru upravu, prodali bi ga za par mijununa, a ne poklonili Rijeci za 400.000.... Onda mu jos Vučević govori da se igra iz ljubavi, a ne radi novaca... Ekstra igrac!!!

VL
Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
12:14 17.01.2017.

Dobro da Bradarić ostaje ali ovom europskom trenerskom geniju ionako treba samo petnajst manje talentiranih balkanskih igrača i on če uz red i rad od njih napraviti ekipu i istinsku škvadru.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.