Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP FINALE

Braći Bryan naslov u parovima

Braća Bryan
AFP
29.11.2009.
u 15:55

Američki tenisači Bob i Mike Bryan osvojili su završni turnir sezone u konkurenciji parova, ATP finale u londonskoj O2 Areni.

U finalnom su meču savladali bjelorusko-izraelsku kombinaciju Maks Mirnji / Andy Ram 7-6(3), 6-3 i tako došli do treće pobjede na turniru osmorice u šestom nastupu, te prvog mjesta na ljestvici na kraju sezone. Prva dva naslova datiraju im iz 2002. i 2003. godine u Houstonu.

Braća blizanci su jedini break u meču napravili u osmom gemu drugog seta, nakon čega je Bob Bryan sigurno odservirao za meč.

Prošle su godine Bryani prvo mjesto na ljestvici izgubili od Daniela Nestora i Nenada Zimonjića upravo na završnom turniru sezone u Šangaju.

ATP finale, finale parova:

Bryan / Bryan – Mirny / Ram 7-6(3), 6-3

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije