Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veslački SP

Braća Sinković u finalu dvojca bez kormilara

14.09.2018.
u 09:12

U subotu (10.46 sati) će braća Sinković pokušati osvojiti naslov svjetskih prvaka u disciplini dvojac bez kormilara u kojoj imaju srebro s prošlogodišnjeg SP-a

Hrvatski veslači Martin i Valent Sinković plasirali su se u petak u finale dvojca bez kormilara na Svjetskom prvenstvu koje se održava u Plovdivu.

Braća Sinković su s vremenom 6:20.490 bili najbrži u svojoj skupini, ispred Francuza Valentina i Theophilea Onfroya (6:21.590) i Kanađana Meckenziea Coppa i Taylora Perryja (6:22.200) koji su također ostvarili plasman u finale.

1/0

Najbrže vrijeme finala imali su Rumunji Marius Vasile Cozmiuc i Ciprian Tudosa 6:20.370 iz druge polufinalne skupine. Plasman u finale iz te skupine ostvarili su još Španjolci Jaime Canalejo Pazos i Javier Garcia Orodenz (6:22.010) te Novozelanđani Thomas Murray i Michael Brake (6:22.200). 

Nakon godina potpune dominacije u dvojcu na pariće, braća Sinković će sutra pokušati osvojiti naslov svjetskih prvaka u disciplini dvojac bez kormilara u kojoj imaju srebro s prošlogodišnjeg SP-a, a ove su sezone osvojili zlato na prvoj postaji Svjetskoga kupa i na Europskom prvenstvu.

Finale je na rasporedu u subotu u 10.46 sati.

>> Pogledajte Hrgovićev ulazak u ring uz Thompsona koji je pjevao Geni, geni kameni

Komentara 1

SL
spusti_loptu
11:15 14.09.2018.

Od srca im zeli apsolutni uspjeh u subotu. U svakom slucaju vjerujem da ce dati sve od sebe. Neka ih Bog i sreca prate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije