Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
direktor

Božičković: Slika o Umagu obišla je čak 138 država

\'Vanja Bozickovic\'
VL
15.07.2012.
u 23:15

Direktor umaškog turnira Vanja Božičković na kraju može biti zadovoljan. Napokon je, nakon dvadeset i dvije godine, u finalu bio hrvatski tenisač (Marin Čilić), a iskazali su se i igrači koji su dobili pozivnicu.

– I naš Mate Pavić i Rus Andrej Kuznjecov opravdali su povjerenje. Nije razočarao ni treći igrač s pozivnicom, Slovenac Aljaž Bedene, iako je ispao u prvom kolu. No, odlično se borio i privukao na meč brojne Slovence koji ljetuju u Umagu ili su samo radi tog meča došli iz Slovenije – istaknuo je Božičković.

Druga stvar koja mu može goditi brojne su pohvale igrača i gostiju za odličnu organizaciju turnira

Na kraju krajeva ni novinarima nije bilo loše, iako je raspored događanja tako zgusnut da baš nisu mogli puno uživati u sunčanju i kupanju.

– Zadovoljni su i sportskim dijelom i svim onim priredbama koje prate naš turnir. Jer svaki sportski događaj ima i mora imati i tu zabavnu komponentu. Umag je poznat po tim sadržajima i svi mi kažu da ih ni u tom dijelu nismo iznevjerili – otkriva direktor.

Svake godine sruši se neki rekord, pa je i ove godine Umag učinio jedan korak dalje. Ovaj put u raširenosti televizijske slike s turnira.   – Nikada se, naime, umaški turnir, u izravnim prijenosima ili u snimkama, nije dosad mogao vidjeti u čak sto trideset i osam zemalja svijeta. Ove godine je slika s umaškog turnira prvi put prenesena u SAD, Rusiju i Veliku Britaniju – zadovoljno je ustvrdio Božičković prije nego što je otišao na ručak s predsjednikom Ivom Josipovićem i drugim cijenjenim gostima.

Ključne riječi

Komentara 2

VI
vinko3
08:25 16.07.2012.

Nije lako držati turnir na top razini, ali moram reći, nema više zvjezda koje su dolazile kad je Rasberg vodio organizaciju.....

MU
mala ulica
11:06 16.07.2012.

Čestitam organizatorima na odlično obavljenom poslu. Gdje je konstantna kvaliteta doći će i najveće zvijezde. Dobar primjer kako se radi i živi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije