Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOB NA PARKINGU

Boysi se potukli sa slovenskom policijom, ima ozlijeđenih

\'01.05.2010., Maksimirski stadion, Zagreb - Nogometna utakmica 28. kola Prve HNL izmedju domacina Dinama i Hajduka. Navijaci Dinama, Bad Blue Boysi, napali su specijalnu policiju bakljama i stolicama
Goran Stanzl/Pixsell
25.06.2013.
u 19:27

Dinamo je u pripremnoj utakmici slavio protiv Olimpije sa 2:1 pogocima Juniora i Krstanovića

Oko 80 Bad Blue Boysa zaputilo se u Sloveniju gdje je Dinamo u sklopu priprema odigrao susret s ljubljanskom Olimpijom. Tamo su se navijači plavih, na parkingu pored stadiona, sukobili s domaćom policijom kada su krenuli preskakati ogradu stadiona nakon što su primijetili domaće navijače. Završilo je s nekoliko ozlijeđenih, no nitko nije priveden.

Inače, Dinamo je protiv slovenskog prvoligaša slavio sa 2:1.

Sama utakmica nije bila briljantna, Dinamo je puno griješio u predaji, u pasu pa je čak Olimpija dijelom imala veći posjed lopte. Plavi su poveli u 28. minuti nakon sjajne lopte Sammira za Ibaneza koji je još točnije odigrao povratnu loptu za Fernandesa, a ovaj s desetak metara mirno zabio u svom debiju. I svidio se, dečko stvarno zna igrati, dobro ulazi, ima i dobar centaršut, vraća se u obranu, iako, još se mora uigrati s bekom, bilo je tu krivih preuzimanja. Olimpija je izjednačila nakon slobodnog udarca, kad je u 69. minuti zaspala plava obrana, ali je na kraju Dinamo ipak slavio.

- Bili smo dosta umorni i teški, kad je tako onda igrači moraju igrati inteligentnije i samo s tim dijelom nisam zadovoljan – kazao je Kruno Jurčić.

Plavi su igrali u sastavu: Migliore – Jedvaj, Addy, Šimunić, Ibanez – Ademi – Rukavina, Brozović, Sammir, Fernandes – Čop (još su igrali Pivarić, Leko, Antolić, Kramarić, Krstanović, Husejinović i Beqiraj).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije