Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prosvjed

Boysi pokušali ući na skupštinu kluba!

bbb prosvjed maksimir (1)
Foto: Igor Kralj/Pixsell, Goran Stanzl/Pixsell
1/6
12.04.2011.
u 19:54

Navijači koji su prosvjedovali pred Maksimirom pokušali su ući na skupštinu, no interventni policajci koji su ih nadzirali, spriječili su ih u tomu.

Bijesni što ne mogu ući na skupštinu na kojoj se odlučivalo o budućnosti kluba, bacali su petarde, baklje i čaše s pivom prema zapadnoj tribini, no do većih incidenata ipak nije došlo.

Tijekom skupštine pod maksimirskim tribinama okupilo se oko 1000 Bad Blue Boysa, koji su cijelo vrijeme skandirali protiv Zdravka Mamića.

Inače, osamdesetak navijača Dinama prespavalo je drugu noć u šatorima ispred maksimirskog stadiona iščekujući skupštinu kluba.

Policija, koja ih cijelo vrijeme nadgleda, s njima nije imala nikakvih problema, odnosno nije zabilježen ni jedan incident. I oni i sami navijači demantirali su glasine koje su se pojavile jučer ujutro da su Boysima oduzimani neki uvredljivi transparenti usmjereni protiv obitelji Mamić.

Boysi, mahom članovi kluba, bojali su se "da će Skupština pod kontrolom Zdravka Mamića izglasati kozmetički paket promjena koji će nastojati prikriti nezakonitosti, ali u stvarnosti neće utjecati na dosadašnje nedemokratsko i despotsko upravljanje klubom".

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar feudalac
feudalac
20:41 12.04.2011.

Marijana, Marijana ili možda Flak, Dasović, Junaci... da bi se bilo koga optužilo za \"...nedemokratsko i despotsko upravljanje klubom.\" trebalo bi imati argumente i autoritet, nažalost VL i njegovi novinari nemaju ni jedno ni drugo.

OB
-obrisani-
20:59 12.04.2011.

Nisu usli pa se pokazali kakvi su.... Takvo sto nije potrebno Dinamu kao clan ...Izbacite ih van..

DE
Dex
01:07 13.04.2011.

hrpa ovih budala sa slike do prekjučer nije niti posjedovala člansku iskaznicu nk dinama a deklariraju se kao okorjeli navijači što samo dokazuje da je ovo politički prosvjed koji niti najmanje nema veze sa dinamom i mamićem ali zato ima sa stanjem računa nk dinamo......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije