Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi centar sa 36 staza

Bowling se vraća na velika vrata u Zagreb!

Bowling Kuglanje
Dalibor Urukalović/Pixsell
27.11.2009.
u 10:58

Prva će kuglana službeno otvoriti vrata 1. prosinca u sklopu West Gatea. Nazvali su je City bowling, a imat će 16 staza: 14 profesionalnih i dvije dječje.

U prosincu će se, pak, otvoriti i Bowling centar Club 300 pokraj City Centra sa 36 staza. Upravo je Bowling centar Club 300 organizator Svjetskog pojedinačnog kupa 2010.

– To natjecanje svake se godine održava na drugom kontinentu – kaže Vjekoslav Rakamarić, predsjednik Bowling kluba Purger, koji je u Klubu Zagrepčana upravo obilježio desetu obljetnicu.

Na nedavnom Svjetskom pojedinačnom kupu u bowlingu, koji je od 13. do 21. studenoga održan u Maleziji, sudjelovao je Marijan Valečić iz Ericssona Nikole Tesle pod nadzorom izbornika Darka Stričaka. U Maleziji su se natjecali bowlingaši iz 87 zemalja.

Dogodine će se to najveće svjetsko pojedinačno natjecanje održati u Bowling centru Club 300!

– Zasad u Zagrebu djeluju tri kluba: Purger, Ericsson Nikola Tesla i Obrtnik, a otvaranjem kuglana za bowling očekujemo da će uskoro djelovati barem petnaestak što novih, što onih koji su se privremeno ugasili zbog rušenja jedine dotadašnje kuglane za bowling u gradu 2003. – ističe Saša Petković, tajnik za bowling u Zagrebačkom kuglačkom savezu. U prosincu će se, pak, otvoriti i Bowling centar Club 300 pokraj City Centra sa 36 staza. Upravo je Bowling centar Club 300 organizator Svjetskoga pojedinačnog kupa 2010.

– To natjecanje svake se godine održava na drugom kontinentu – kaže Vjekoslav Rakamarić, predsjednik Bowling kluba Purger, koji je u Klubu Zagrepčana upravo obilježio desetu obljetnicu.

Na nedavnome Svjetskom pojedinačnom kupu u bowlingu, koji je od 13. do 21. studenoga održan u Maleziji, sudjelovao je Marijan Valečić iz Ericssona Nikole Tesle pod nadzorom izbornika Darka Stričaka. U Maleziji su se natjecali bowlingaši iz 87 zemalja.

Dogodine će se to najveće svjetsko pojedinačno natjecanje održati u Bowling centru Club 300!

– Zasad u Zagrebu djeluju tri kluba: Purger, Ericsson Nikola Tesla i Obrtnik, a otvaranjem kuglana za bowling očekujemo da će uskoro djelovati barem petnaestak što novih, što onih koji su se privremeno ugasili zbog rušenja jedine dotadašnje kuglane za bowling u gradu 2003. – ističe Saša Petković, tajnik za bowling u Zagrebačkome kuglačkom savezu.

Ključne riječi

Komentara 1

WB
www.bowling.hr
08:49 24.11.2009.

Bowling kod City Centra One se otvara u prosincu 2009 godine . Ovo će biti najveći bowling centar u Hrvatskoj. U njemu će biti 36 staza, moderni interijer, brza hrana, veliki lounge bar u mnoštvo popratnih sadržaja vezanih uz sami bowling, te biljarski stolovi, pikado itd... Ovo je definitivno mjesto sa zabavom za cijelu obitelj! Više na www.bowling.hr

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije