Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA DOIGRAVANJE

Boston i Houston slavili u gostima i osigurali šestu utakmicu

Kevin Garnett
Reuters
02.05.2013.
u 11:21

Indiana Pacersi poveli su protiv Atlante sa 3-2 domaćom pobjedom 106:83

Košarkaši Bostona i Houstona uspjeli su prvi krug doigravanja odvesti do još jedne utakmice, odnosno spasitit "meč loptu" svojih protivnika.

Celticsi su pobijedili NY Knickse 92:86 predvođeni Kevinom Garnettom sa 16 koševa i 19 skokova, Jeff Green postigao je 18 koševa, a Brandon Bass i Jason Terry po 17. Carmelo Anthony za Knickse, kojima je sada smanjeno vodstvo u seriji na 3-2, ubacio je 22 koša.

Houston je smanjio kod Oklahome pobjedom 107:100 u kojoj je najučinkovitiji bio James Harden sa 31 košem i osam skokova dok je za domaćine Kevin Durant bio jednako doba sa 26 koševa, a Reggie Jackson pomogao mu je sa 20.

Indiana Pacersi poveli su protiv Atlante sa 3-2 domaćom pobjedom 106:83, predviđeni Davidom Westom (24 koša), Paulom Georgeom (21 koš, deset skokova), Royjem Hibbertom (18 koševa) te Georgeom Hillom (15 koševa, 10 asistencija).

Šeste utakmice igraju se u petak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije