Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka liga

Borussia pred 80 tisuća navijača izgubila i od Augsburga, Oliću 90 minuta u pobjedi HSV-a

Borussia
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
04.02.2015.
u 22:17

Rezultati: Borussia - Augsburg 0:1, Paderborn - HSV 0:3, Hertha - Bayer 0:1, Hoffenheim - Werder 1:2, Köln - Stuttgart 0:0.

Dortmundska Borussia već godinama spada u sam vrh europskog nogometa, a sada se bori za opstanak. Apsurd je da ju za tri tjedna očekuje susret protiv Juventusa u Ligi prvaka, a ona je na samom začelju njemačke lige. Kriza se nastavila i danas jer je momčadi Jürgena Kloppa doživjela još jedan poraz, i to na domaćem terenu. Bolji je bio Augsburg koji je slavio sa 1:0.

Unatoč lošim rezultatima navijači nisu okrenuli leđa svome klubu pa se na tribinama nakrcalo 80.677 gledatelja, a kući su otišli razočarani jer je Bobadill u 50. minuti zabio gol vrijedan tri boda za Augsburg. Da stvar bude gora za aktualnog doprvaka, gosti su od 64. minute igrali s igračem manje jer je isključen Janker. Borussiji je to bio 500. poraz u povijesti Bundeslige, a i dalje je posljednja na tablici, ima samo 16 bodova.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

A do važne pobjede došao je HSV koji je u gostima pobijedio Paderborn sa 3:0 i skočio na 13. mjesto. Ivica Olić igrao je do 89. minute.

Rezultati: Borussia - Augsburg 0:1, Paderborn - HSV 0:3, Hertha - Bayer 0:1, Hoffenheim - Werder 1:2, Köln - Stuttgart 0:0.

Komentara 2

Avatar germanikus
germanikus
22:26 04.02.2015.

Hihihihihi.....Dortmund se pojačao sa šeprtjom iz Slovenije ..kupili nekog Krankla ili slično ......mogli su i slijepca kupiti ...isti efekt samo bi bio jeftiniji!!!!

AN
Andreeejjj
17:48 05.02.2015.

*germanikus* očito KEVIN KAMPLA to misliš, pa dečko je rodjen u Njemačkoj i odličan je igrać a ukolikoimaš imalo pamčenja (jako teško) KAMPL je zavio Dinamo u crno" sa Salzburgom i izbacio ga iz Europe, gdje nije prezimio več 43 godine!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije