Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOŽDA DOGODINE

Borussia odlučila: Lewandowski u 2013. neće prijeći u Bayern

'Borussia Dortmund's Robert Lewandowski gestures as he celebrates after scoring a fourth goal against Real Madrid during their Champions League semi-final first leg soccer match at BVB stadium in Dor
Reuters/Pixsell
10.06.2013.
u 09:21

- Lewandowski definitivno neće prijeći u Bayern u 2013. godini. To je naša konačna odluka. O tome smo obavijestili Roberta i njegove zastupnike. Zatvorili smo slučaj Bayern jer nije bilo službene ponude - rekao je Watzke

Borussia Dortmund neće pustiti Roberta Lewandowskog u Bayern. Iako je Bayern Poljaku prva opcija, do transfera u ovoj godini neće doći. Barem tako tvrdi izvršni direktor dortmundskog kluba Hans-Joachim Watzke.

- Robert Lewandowski definitivno neće prijeći u Bayern u 2013. godini. To je naša konačna odluka. O tome smo obavijestili Roberta i njegove zastupnike. Zatvorili smo slučaj Bayern jer nije bilo službene ponude - rekao je Watzke za Bild.

Watzke ne vidi ništa sporno u tome što Lewandowski želi napustiti Borussiju što je nekoliko puta izjavljivao.

- Igračevo je pravo izraziti želju. Ako Robert želi Bayern, šansu za to će imati sljedeće godine. Ne tvrdim da neće otići nego samo da u 2013. neće igrati za Bayern - zaključio je Watzke.

>> Lewandowski: Ovo ljeto prelazim u klub svojih snova

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije