Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PSG potopio Monaco

Borussia izbacila Bayern i izborila finale s Kovačevim Eintrachtom

Borussia Dortmund - Bayern
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
27.04.2017.
u 01:28

Robert Huth zabio je autogol u 86. minuti i Arsenalu donio pobjedu nad Leicesterom (1:0).

U susretima 34. kola Engleske lige igranim u srijedu pobjede su ubilježili Tottenham i Arsenal. 

Robert Huth zabio je autogol u 86. minuti i Arsenalu donio pobjedu nad Leicesterom (1:0). Zanimljivo, Arsenal je ove sezone zabio 29 pogodaka u zadnjih pola sata igre, kao niti jedna momčad u ligi. Također, bila im je ovo deseta pobjeda nad Leicesterom, čime su izjednačili najduži niz pobjeda protiv neke momčadi (Everton, 1997.-2005.).

Tottenham je slavio s 1:0 kod Crystal Palacea golom Christiana Eriksena u 78. minuti, pa Spursi i dalje drže korak za vodećim Chelseajem. Tottenham zaostaje samo četiri boda za gradskim suparnikom.

U dvoboju dvije zadnje momčadi Middlesbrough je kod kuće slavio protiv Sunderlanda s 1-0 pogotkom Martena de Roona (9) i produžio nadu u ostanak.  

Prvi put nakon 17 godina nogometaši Bayerna nisu uspjeli pobijediti u pet uzastopnih utakmica. Sinoć su u polufinalu njemačkog kupa izgubili od dortmundske Borussije sa 2:3.

Nakon što je Marco Reus u 19. minuti zabio za 1:0, Bayern se vratio pogocima Javiera Martineza (28. minuta) i Matsa Hummelsa (41.). Kakva bio to Borussijina večer bila kada ne bi zabio Pierre-Emerick Aubameyang. Zbilo se to u 69. minuti, a samo četiri minute kasnije Bavarce je potopio Ousmane Dembele.

Tako će momčad iz Dortmunda u finalu igrati protiv Eintrachta, našeg Nike Kovača.

Spomenimo da se PSG u polufinalu francuskog kupa poigrao s rezervnim sastavom Monaca (5:0) u kojem, naravno, nije bilo našeg Danijela Subašića.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije