Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi trener

Borussia Dortmund objavila tko će zamijeniti Jürgena Kloppa

'Borussia Dortmund\'s coach Jurgen Klopp reacts during their Champions League Group F soccer match against Napoli at San Paolo stadium in Naples September 18, 2013. REUTERS/Stefano Rellandini (ITALY -
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
19.04.2015.
u 14:30

Zamijenit će ga Thomas Tuchel (41), njegov nasljednik u Mainzu, a sada i u Borussiji.

Jürgen Klopp (47) na kraju ove sezone napustit će klupu dortmundske Borussije u koju je stigao 2008. godine iz Mainza, a zamijenit će ga Thomas Tuchel (41).

Žuto-crni su tu informaciju objavili na svojoj službenoj stranici, a zanimljivo kako je Tuchel Kloppov nasljednik na klupi Mainza. Ujedno, u karijeri je jedino i vodio tog bundesligaša i već je šestu sezonu njegov trener.

Najveći uspjeh bilo mu je osvajanje 5. mjesta u Bundesligi. A neće imati lagan zadatak u dostizanju uspjeha svog prethodnika Kloppa. On je s Borussijom, između ostalog, dvaput bio njemački prvak, osvojio je kup te nastupio u finalu Lige prvaka.

>>Klopp šokirao Borussiju i tražio raskid ugovora

Komentara 2

DI
Diosiario
17:22 19.04.2015.

Iz ovog postupka može se vidjeti zašto su Njemci nogometna velesila, zašto je njihov nogomet moćan, zašto je njihov elf moćan. Bez obzira što nisu talentirani. Ali su studiozni i ozbiljni. Mi smo talentirani ali ne možemo napraviti rezultat ni s klubovima ni se reprezentacijom jer radimo sve suprotno od njih. Eno primjer Hajduk, već treći trener ove sezone, mjenja se preko noći, jedni drugima zabadaju nož u leđa i onda se čude što im je svakim danom sve gore, pa je kriv mamić, ovaj onaj, samo oni nisu ništa krivi. Nije ni dinamo puno bolji. Pogledajte kako to radi švabo- Prvo Klopp kulturno najavi da će otići dva mjeseca prije nego će otići, a nitko na ge tjera i ne smjenjuje pa čak ni kad je bio posljednji na tablici. Ostavka se najavljuje unaprijed jer je to iz obzira prema klubu u kojem radi, tako da klub ima vremena napraviti analizu i odlučiti tko će biti dobra zamjena. I sad je već određeno tko će biti novi, i taj novi će do detalja skenirati momčad kako ne bi gubio vrijeme kad je preuzme, nego da odmah može početi raditi punim kapacitetom. Mene zanima zašto se mi ne samo u nogometu, nego i u ekonomiji i ostalim područjima života ne ugledamo na Njemce, jer je očito da oni rade dobro i ispravno? A mi umjesto toga imamo nekakvo jugo-balkansko ponašanje pa se pitamo kako to da jedna repka u kojoj imamo jednog Modrića, Rakitića, Srnu, Čorluku, Mandžukića i cijeli niz sjajnih igrača nikako ne može proći skupinu na svjetskom prvenstvu još od 1998. godine...

VK
vječni krojf
10:42 20.04.2015.

Gospodine Halaru pisete neistinu,niste upoznati bundesligaskim nogometom.Tuchel nije vise trener Mainza i to vec skoro godinu dana a vi navodite da je vec sestu sezonu njihov trener.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije