Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki zaokret

Borna napušta Frankopana i prelazi kod Piattija i Ljubičića

16.12.2017.
u 08:41

Napustit će Frankopana i prijeći u tabor Riccarda Piattija i Ivana Ljubičića, gdje će imati kompletnu podršku

U očekivanju imena novog trenera Marina Čilića, tenisku javnost golica i najavljeno kompletiranje stručnog stožera koji će se brinuti o karijeri našeg mladog tenisača Borne Ćorića (21). Mladi zagrebački teniski učitelj Kristijan Schneider, bivši trener Ane Konjuh, nije sporan, on će svakako biti u timu, ali traži se i još jedan trener, a možda i novi menadžer ili menadžerska agencija.

Kao što se zna, Borna je dosad surađivao s Londončaninom (i) hrvatskih korijena Lavrenceom Frankopanom (ujedno i direktorom ATP turnira u Umagu) i s njegovom menadžerskom agencijom StarWing. No, sad su sve jače glasine da se Borna i njegova obitelj spremaju za veliki zaokret.

Ivan Ljubičić je zasad trener Rogera Federera i od toga neće odustati (a tko bi odbio švicarskog teniskog izvanzemaljca), ali bavi se i menadžerskim poslom, pa u tom smislu može pomoći Borni odmah. A za stručni dio bio bi prije svega zadužen Piatti (ionako je sad slobodan) koji već otprije dobro surađuje s Kikijem Schneiderom, pa bi se ta suradnja dodatno produbila.

1/6

Željeli smo, naravno, ovu konstrukciju provjeriti kod Ćorićevih, ali... Borna je na pripremama u Italiji, a njegov otac Damir ostao je zakopčan do grla:

– To jest jedna od mogućnosti, ali razmatramo i druge opcije. Sve ćemo razriješiti za nekoliko dana, pa ćemo o tome obavijestiti i javnost. Dotad, strpite se – kazao je Ćorić stariji.

Borna je u posljednje četiri godine promijenio pet trenera i sad se očito traži trajnije rješenje...

Komentara 3

LI
liliZG
11:01 19.12.2017.

psihijatar sinek, psihijatar tebi treba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije