Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VERBALNI SUKOB

Borna i Tin Bikić izazvali incident u avionu

Borna Bikić
Goran Stanzl/Pixsell
14.01.2010.
u 11:42

Borna i Tin Bikić, trener i njegov brat koji je i dečko Jelene Dokić, bili su sudionici verbalnog sukoba s putnicom i članom osoblja leta na relaciji Hobart-Melbourne.

Neimenovana putnica požalila se da osoba iz nje, a riječ je o Tinu Bikiću, ne prestaje udarati u sjedalo na kojem se nalazila. U neugodnu situaciju umiješao se i jedan član avionske kompanije, te i sam Borna, a nakon slijetanja u Melbourne braću je dočekala policija, te ih ispitala o incidentu.

Protiv njih neće biti poduzete daljnje mjere nakon što su se ispričali ostalim sudionicima u incidentu.

Dokić, rođena Osječanka srbijanskog podrijetla koja igra pod australskom zastavom, putovala je istim letom, no nije bila umiješana u neugodnost na letu prema prvom Grand Slam teniskom turniru sezone.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije