Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ambasador Hublota

Borna Ćorić uz bok Boltu i Mourinhu

Borna Ćorić
02.04.2015.
u 13:20

Mi u Hublotu, paralelno s istraživanjima i unapređenjima našeg brenda, pokušavamo i ulagati u buduće sportske šampione, kaže direktor Guadalupe.

Luksuzni švicarski proizvođač satova Hublot s ponosom je objavio da je Borna Ćorić, nova zvijezda na ATP World Touru, njegov novi ambasador.

Ćorić, koji ima pobjede nad Rafaelom Nadalom prošle te Andyjem Murrayom ove godine, završio je 2014. godinu kao najmlađi igrač u prvih 100. Danas je među najboljih 60 igrača svijeta sa samo 18 godina.

Generalni direktor Hublota Ricardo Guadalupe, oduševljen je ovom suradnjom:

- Drago nam je da možemo poželjeti dobrodošlicu Borni u Hublotovu obitelj. Mi u Hublotu, paralelno s istraživanjima i unapređenjima našeg brenda, pokušavamo i ulagati u buduće sportske šampione. S obzirom na nevjerojatne rezultate koje je postigao u posljednjim godinama, Borna je sigurno ime koje će krojiti teniski vrh u godinama koje su pred nama. U ime Hublota čestitam Borni na ovim sjajnim postignućima i želim mu sve najbolje u ostatku sezone.

Mladi Zagrepčanin uzvratio je komplimente:

- Oduvijek sam obožavao satove, a Hublot mi je, bez ikakve dvojbe, najdraži brend. Fenomenalna je stvar za mene što imam priliku graditi odnos s tako uglednom tvrtkom sa samo 18 godina. Sve što Hublot predstavlja savršeno se uklapa u moj karakter i čini me jako ponosnim što sam ušao u društvo njihovih ambasadora uz veličine kakve su Jose Mourinho i Usain Bolt. To je ispunjenje snova za mene. Želio bih zahvaliti Hublotu na ovoj jedinstvenoj prilici.

Njegova tetovaža na desnom bicepsu 'There is nothing worse in life than being ordinary' jasno pokazuje da se idealno uklapa u Hublotovu obitelj u koju, uz Mourinha i Bolta, od sportaša spadaju i Dwayne Wade, Kobe Bryant, Maria Hoefl-Riesch, Michael Clarke...

>>Pet godina Hrvati bez naslova, a dvije su i bez četvrtfinala

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije