Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Obožavao sam ga'

Borna Ćorić u SAD-u susreo idola: Bila mi je čast, Iron Mike!

Borna Ćorić, Mike Tyson
Foto: Facebook
1/5
14.03.2016.
u 14:13

Borna je u više navrata izjavio da mu je boks velika ljubav, a kao dijete jedno vrijeme ga je i trenirao.

Borna Ćorić uspješno je počeo Masters 1000 turnir u Indian Wellsu. Nakon pobjede nad Brazilcem Thomazom Belluccijem u trećem kolu očekuje ga ogled sa šestim nositeljem, Čehom Tomašom Berdychem.

A uoči tog meča mladi hrvatski tenisač susreo se sa svojim sportskim idolom - legendarnim teškaškim prvakom Mikeom Tysonom. Slavni boksač prati mečeve u Indian Wellsu, a tenis mu je blizak i zbog kćeri Milan koja se bavi njime.

- Odrastao sam obožavajući ga, a sada sam ga napokon i upoznao. Bila mi je čast, Iron Mike!' - poručio je Ćorić na Facebooku te objavio fotografije nesvakidašnjeg susreta.

 

I always had people I looked up to, but I only had one IDOL. Thanks BNP Paribas Open for introducing me to the one and...

Posted by Borna Coric on 13. ožujka 2016

 

Dodajmo kako je Borna u više navrata izjavio da mu je boks velika ljubav, a kao dijete jedno vrijeme ga je i trenirao.

>>Marin Čilić i Borna Ćorić plasirali se u treće kolo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije