Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP turnir

Borna Ćorić u Marseilleu ispao od igrača koji je dobio pozivnicu

Borna Ćorić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
21.02.2019.
u 17:30

Protiv 20-godišnjeg Francuza, koji je u glavni turnir ušao s pozivnicom organizatora, 22-godišnji Zagrepčanin nije uspio iskoristiti niti jednu od dvije "break-lopte" koje je izborio

Hrvatski tenisač Borna Ćorić nije se plasirao u četvrtfinale ATP turnira u Marseilleu, njega je u susretu 2. kola svladao Francuz Ugo Humbert sa 6-3, 6-3 za sat i 20 minuta.

Ćorić je tako izgubio u svom prvom nastupu u Marseilleu jer je s obzirom na to da je bio postavljen za drugog nositelja bio slobodna u 1. kolu.

>> Pogledajte razgovor s Bornom Ćorićem na Večernji TV-u

Protiv 20-godišnjeg Francuza, koji je u glavni turnir ušao s pozivnicom organizatora, 22-godišnji Zagrepčanin nije uspio iskoristiti niti jednu od dvije "break-lopte" koje je izborio, po jednu u prvom i drugom setu, dok je Humbert uspio iskoristiti tri od osam prilika za oduzimanje suparnikova servisa. 

Prvi je put Humbert je oduzeo servis Ćoriću u četvrtoj igri prvog seta, dok je mladi Francuz u drugoj dionici igre ostvario dva "breaka", prvog u trećoj, a drugog u devetoj igri.

Komentara 2

DU
Deleted user
02:44 22.02.2019.

mozda ga je sudac pokrao

DU
Deleted user
22:27 21.02.2019.

borna si je za uzora uzeo Cilica (koji je dobar tenisac ali...) ; pobjedi prvu trojicu i izgubi od zadnje trojice...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije