Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gotova sezona
Povratak na članak

Loša vijest uoči finala Davisova kupa: Ćorić ide na operaciju koljena!

Na operaciju desnog koljena ide već sljedećeg tjedna. Borna je sam otklonio bilo kakve razgovore uoči same operacije, što je i za razumjeti s obzirom na trenutak kada je doznao da će morati pod nož

Komentari 7

DE
derin
21:49 22.09.2016.

Zovi Diva sa Šalate! Ajmo Ivo!

VL
DU
Deleted user
06:32 23.09.2016.

A bas se napobjeđivao!!

VL
Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
11:26 23.09.2016.

pozvati Karlovića koji je u životnoj formi !!!!!

VL
NJ
njetrkonza
08:23 23.09.2016.

Slaven.zadravec, a država je kao ulagala u Bornu...?! ako se ne baviš sportom onda ga ni ne komentiraj

VL
KE
kentie
16:15 23.09.2016.

Ne da je vijest loša, nego ubitačna i katastrofalna. No, šta je tu je. Koga nema bez njega se može i mora. E sad Krajan je u mukama kao nikad u svojoj karijeri. Tu sad stvarno moraš biti alkemičar i mađioničar u isto vrijeme. Tko će igrati kao drugi igrač u singlovima? Ivo Karlović je idealno riješenje; zašto? Pa sad ima idealnu i nikad ponovljivu priliku da svojom igrom aktivno doprinese osvajanju Davis kupa. Ono pred 11 godina, je za njega bilo statiranje i navijanje sa strane, tj. samo spariranje u pripremama Ljubičića i Ančića za finale. Zapravo, tada je Ivo u repki bio samo pričuva, a ne aktivan igrač kako je htio i želio. Sad je situacija posve drukčija. Finale Davis kupa je kod kuće, igra se u rodnom gradu pred svojom publikom i kud ćeš većeg motiva da pred kraj svoje aktivne karijere odigra za povijest hrvatskog tenisa i samoga sebe. To su uvjerljivi argumenti koji ga trebaju i moraju privući da pripomogne ekipi. E sad, ako Ivo odbije, a ništa nije nemoguće, jedino rješenje je da Dodig nastupi u singlovima, pa što dadne Bog, sreća junačka i raspored zvijezda na nebu.

VL
MI
Mikrovalna
10:34 23.09.2016.

Kao da sam pročitao da se Franko Škugor ozlijedio. Totalno svejedno. S Čorićem ili bez njega ista stvar. Frajer je šupalj u glavi, šteta talenta. I tako sve ovisi o Čiliću.

VL
SZ
slaven.zadravec
21:56 22.09.2016.

Još jedan dokaz da profesionalan sport nije dobar za zdravlje. O tome bi država trebala voditi računa pa veći dio sredstava preusmjeriti prema rekreativnom, a profesionalce prepustiti showbizzu gdje i pripadaju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.