Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svetko Ćustić
Povratak na članak

Sin mi je izgubio život zbog ovog kluba, a Modrić, Subašić i Vrsaljko obećali su pomoći

– Hrvoje mi daje snagu, želim pomoći klubu zbog kojeg je on izgubio život – kaže Svetko koji pri ulasku u klub prvo ugleda veliku sliku pokojnog sina, donosi Max!

Komentari 9

SL
slivnevode
10:46 29.03.2017.

Gosp. Svetko neka Vam Bog da snage da izdržite! Vaš Hrvoje bdije nad Vama... Nedaj te se onima kojima ništa nije sveto osim novca! Svi dobronamjerni ljudi će Vam pomoći u tome! Grad Zadar je zaslužio imati jak nogometni klublub jer je oduvijek bio rasadnik talenata, a o fanatizmu zadarske publike sve se zna.

VL
GU
General_U
15:21 29.03.2017.

sa srećom neće vam biti lako daj bože da uspijete.

VL
DU
Deleted user
12:04 30.03.2017.

Grad Zadar, znaci Kaljmeta je gazda?

VL
ER
Erick
11:07 29.03.2017.

Grad Zadar je glavni sponsor? Lijepo, predpostavljam da je sve u gradu uredno. Ako bilo koja ustanova nemoze poslovati bez potpore grada nece dugo. Nogomet I sve drugo je cisti biznis, grad nebi smio izdavati novac prikupljen od gradjana za potrebe kluba. Socijalisticki system se nastavlja, zato je korupcija I criminal najbolji posao u Hrvatskoj.

VL
Avatar Pacov
Pacov
10:55 30.03.2017.

On trazi odstetu od HNS-a on je direktor Zadra,a još nije maknuo taj zid? Ne kuzim sad uopce

VL
PU
pulizg
11:10 29.03.2017.

bude ti modric pomogo mozes mislit

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.