Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠILA VAGA

Borci MMA lige, poput antičkih gladijatora pulske Arene, spremno čekaju sutrašnji spektakl!

MMA liga
Foto: MMA LIGA
1/5
22.02.2014.
u 13:45

Prvu vagu nisu prošli samo Baldo Perak i Josip Perica. Na ponovljenoj vagi u 19 sati obojica su bili unutar tražene kilaže svoje kategorije.

Nekadašnji gladijatori susreli su se s modernim gladijatorima u podrumskim prostorijama amfiteatra u Puli. U ambijentu pulske Arene održano je vaganje Hrvatske MMA lige i današnje hrabre borce u kavezu podsjetilo na nemilosrdne antičke gladijatorske borbe.

- Svi smo oduševljeni samim ambijentom vage. Vaganje je prošlo super, dečki su se dobro spremili. Ozbiljno su shvatili svoj zadatak. Treća je sezona lige i novi dečki koji nam do sada nisu bili poznati, vidim da su se dobro pripremili i shvatili ovo ozbiljno. Samo dva borca trebaju ponoviti vagu. No to nije ništa prestrašno, radi se pola kilograma, to će oni u roku dva sata riješiti i otići na ponovljenu vagu – izjavio je Tomislav Novosel, koordinator Hrvatske MMA lige.

Prvu vagu nisu prošli samo Baldo Perak i Josip Perica. Na ponovljenoj vagi u 19 sati obojica su bili unutar tražene kilaže svoje kategorije.

- Poseban je ugođaj ovog vaganja. Dečki su se sjajno pripremili, moji dečki su prošli vagu. Čujem da su karte za sutra skoro rasprodane. Velik interes u Istri vlada za sutrašnji MMA spektakl.  Drago nam je zbog toga jer 24. svibnja je četvrtfinale MMA lige u Poreču, pa imam dojam da će se liga udomaćiti kod nas. Erhan je spreman, dobro znamo tko je Burušić i cijenimo ga, ali isto tako znam da Erhan može pružiti dobru borbu – ispričao je Dragan Zdjelar, trener Erhana Ametija.

Brojimo sate. Još malo i čeka nas prvi event  osmine finala Hrvatske MMA lige koji će se održati u subotu, 22. veljače, u dvorani Doma sportova Mate Parlov s početkom u 21.00 sat.

Prijenos UŽIVO je na Oyo.hr i Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona.

Potražite ulaznice već od 40 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Doma sportova Mate Parlov na dan eventa.

Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

>> Maro Perak: Cijenim sve što MMA liga radi za slobodnu borbu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije