Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izašao iz mirovine

Borba stoljeća pred vratima? Boksačka legenda vraća se u ring

Mayweather - Berto
Foto: Reuters/Pixsell
1/11
12.03.2017.
u 08:49

Floyd Mayweather Jr. je Conoru McGregoru poručio da se pripremi na borbu što prije i da uđu u ring već u lipnju

Moguća borba Conora McGregora i Floyda Mayweathera Jr. i dalje puni svjetske medije, a legendarni boksač sada je i službeno objavio prekid mirovine kako bi se mogao vratiti u ring protiv UFC-ovog prvaka.

Iako je ideja super borbe još daleko od realizacije, Mayweather i McGregor ne odustaju od ispunjenja svoje želje za bogatom zaradom. Mayweather je Ircu poručio da se pripremi na borbu što prije i da uđu u ring već u lipnju, piše Fightsite.

- Kad sam se borio protiv Artura Gattija, išao sam na njegov teren. On je bio A, a ja B strana. Pobijedio sam ga, nisam plakao, nisam se žalio. Kada sam se suočio s Oscarom De La Hoyom, on je bio A klasa, a ja B strana. Za Conora McGregora se vraćam iz mirovine, samo zbog borbe s McGregorom - rekao je Mayweather i dodao:

- Ne želim čuti više isprike koje se tiču novca i UFC-a. Potpiši ugovor s UFC-om da se možeš boriti sa mnom u lipnju. Jednostavno je. `Hajdemo se boriti u lipnju. Ti si B strana, ja sam A strana. Nismo tu da plačemo zbog novca. Umoran sam od plakanja zbog novca i priča o tome kako se želi boriti. Ideš na živce svima. Ako želiš borbu, potpiši, napravimo to.

Bilo je samo pitanje vremena kada će se Mayweather vratiti kako bi odradio 50. borbu u karijeri: “Borit ću se protiv borca i to je najvažnije, dati fanovima uzbuđenje. Želim se vratiti i natjecati, čak i ako nije protiv boksača, nego MMA borca. Borac je borac”.

“Danas sam službeno izašao iz mirovine zbog Conora. Ne moramo više tratiti vrijeme. Ostvarimo tu borbu što prije”, zaključio je legendarni boksač i bivši svjetski prvak.

Komentara 2

SE
Sejo
10:13 12.03.2017.

Nece se valjda boriti po MMA pravilima.nije posteno.Najpostenije bi bilo po K-1 pravilima da ne bude ni box ni MMA,nego nesto izmedju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije