Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MITING MLADOSTI Zadnja provjera naših reprezentativaca uz jaku stranu konkurenciju prije Europskog prvenstva u Rijeci

Borba Draganje, Kožulja i Jovanović na Mladosti

20.11.2008.
u 18:19

Prava plivačka poslastica očekuje nas ovaj vikend na bazenu uza Savu. Miting Mladosti koji će se u subotu i nedjelju održati po 36. put, po čemu je najstariji u ovom dijelu Europe, osim svih najboljih hrvatskih plivača okupit će čitav niz vrhunskih plivača.

Dolaze 24 zvijezde
– Čak 457 plivačica i plivača iz 17 zemalja prijavilo je svoj nastup u Zagrebu, a od toga 24 medaljaša sa OI, svjetskih i europskih prvenstava. Dolazi kompletna mađarska reprezentacije, gotovo svi plivači iz Srbije i Slovenije predvođeni prošlogodišnjim svjetskim prvakom Peterom Mankočem, bivši svjetski prvak James Gibson iz Velike Britanije te Austrijanka hrvatskih korijena i treća na OI u Pekingu Mirna Jukić i njen brat Dinko te mnogi drugi – rekao je predsjednik organizacijskog odbora mitinga Gordan Tomas prestavljajući plivački miting.

Direktor mitinga Ivan Varvodić istaknuo je da je natjecanje organizirano prvenstveno za naše plivače kako bi prije EP-a koji će se od 11. do 14. prosinca održati u Rijeci testirali formu.

– Sanja Jovanović, Duje Draganja i svi naši plivači moći će se predstaviti pred domaćim gledalištem u dostojnoj konkurenciji – kaže Varvodić.

Imprić očekuje “fajt”
Gordan Kožulj se našalio kako je nastupio gotovo na svakom od 36. mitinga svog matičnog kluba.

– Čast mi je još uvijek nastupati, a posebno zbog toga što će mi EP u Rijeci biti oproštaj od reprezentacije – kaže Kožulj.

Zagrepčanin Saša Imprić je u usponu karijere.

– Konkurencija je iznimno jaka i svi bruse formu za skorašnji EP pa očekujem pravi “fajt” u bazenu – kazao je Imprić.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije