Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne odustaje

Borac koji je ostao bez četiri zuba: Ispljunuo sam ih i pobijedio!

Jasmin Popara
Fightsite
27.11.2013.
u 16:58

Borci su na sve spremni prilikom ulaska u ring ili kavez, no s obzirom na zaštitu zaista nisu česti ovakvi lomovi, pogotovo ne čak četiri zuba.

Jasmin Popara definitivno se prometnuo u jedno od najpopularnijih imena slovenske organizacije Adrenaline FreeFight Challenge. Najprije zahvaljujući svojoj krvavoj fotografiji koja je obišla svijet, a sad i zbog fotografije na kojoj se vidi da su mu tijekom borbe izbijena čak četiri prednja zuba.

Borci su na sve spremni prilikom ulaska u ring ili kavez, no s obzirom na zaštitu zaista nisu česti ovakvi lomovi, pogotovo ne čak četiri zuba.

Popara je putem Facebooka pojasnio kako se ova velika nesreća dogodila.

- Kad smo bili u padu zakačio sam ustima njegovo rame, zubi su mi pukli, ali su ostali u štitniku. Jednostavno sam udario nezgodnim mjestom u protivnikovo rame i bili su zdrobljeni. Ja sam smireno reagirao, polako sam izvadio štitnik, sudac je gledao kako sam ispljunuo zube, ali sam mu pokazao da sam u redu. Nastavio sam borbu i stigao do pobjede. To će se sve srediti, kupit ću nove zube - poručio je Popara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije