Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prihvatio poziv

Kranjčar na pripremama s Cosmosom: Odlično mi je u New Yorku

Niko Kranjčar
Foto: Twitter
1/5
03.02.2016.
u 21:57

- Treniranje s Cosmosima omogućava mi podizanje forme, ali i mogućnost da odigram nekoliko pripremnih utakmica, kaže Niko.

Otkad je raskinuo ugovor s kijevskim Dinamom nagađa se gdje bi Niko Kranjčar mogao nastaviti karijeru. Spominjao se u medijima povratak u Hajduk te odlazak u Rijeku, Spartu te Rapid. A njegov zastupnik naglasio je kako bivši hrvatski reprezentativac želi u klub koji će igrati na razini višoj od HNL-a te koji se bori za naslov.

Stoga je poput bombe odjeknula vijest da je Kranjčar u SAD-u gdje je stigao na poziv sportskog direktora i trenera New York Cosmosa, Giovannija Savaresea. Niko se preko bare zaputio kako bi održavao tjelesnu pripremljenost, a vijest o njegovu boravku u klubu za koji su sedamdesetih godina prošlog stoljeća nastupali Chinaglia, Pele i Beckenbauer, objavljena je na službenoj stranici Cosmosa.

- Niko je želio održati svoju razinu pripremljenosti. To je bila odlična prilika da ga pozovemo da trenira s nama tijekom pripremnog razdoblja. Radujemo se što ćemo imati igrača takve kvalitete na treninzima sljedećih nekoliko tjedana - izjavio je Savarese, dok je Kranjčar naglasio:

- Treniranje s Cosmosima omogućava mi podizanje forme, ali i mogućnost da odigram nekoliko pripremnih utakmica. New York je odlično mjesto da se koncentriram na nogomet te da bolje upoznam grad. I to mi u ovom trenutku zaista odgovara...

NY Cosomos ove sezone nastupa u drugoj američkoj ligi (NASL).

>>Niko Kranjčar u društvu Ronaldinha i Robinha

 

Komentara 7

KA
kajinx
14:34 05.02.2016.

...u klubu za koji su sedamdesetih godina prošlog stoljeća nastupali Chinaglia, Pele, Beckenbauer i JadrankoTopić.

GM
Gjuro-Mrki
13:18 04.02.2016.

da nije bilo sportskih novinarčića i njihovih hvalospjeva mali nikad nebi igral ni za Kustošiju.

PA
Pajdo
23:12 03.02.2016.

Ima ovdje majmuna i neznaju sta pricaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije