Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispunila mu se želja

Boltu ponudili ugovor, uskoro bi mogao postati profesionalni nogometaš

Usain Bolt
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
21.10.2018.
u 15:55

Jamajčanin želio postati profesionalni nogometaš i izgleda da će mu se uskoro želja ispuniti

Usainu Boltu je ponuđen profesionalni ugovor, potvrdio je njegov agent Ricky Simms. Australski klub Central Coast Marinersi odlučio je ponuditi ugovor jednom od najvećih atletičara u povijesti koji drži svjetske rekorde na 100 i na 200 metara.

Jamajčanin želio postati profesionalni nogometaš i izgleda da će mu se uskoro želja ispuniti. Prošao je probu u Marinersima i odlično se uklopio u momčad.

>> Pogledajte potez kojim Modrić izluđuje protivničke obrane

Nakon što je u svom debiju u jednoj prijateljskoj utakmici zabio dva gola vodstvo kluba mu je ponudilo ugovor.
U 1. kolu australske lige Central Coast Marinersi su kod Brisbane Roara igrali 1:1.

Sljedeću utakmicu Marinersi igraju protiv Melbourne Cityja, a vidjet ćemo hoće li Bolt biti u sastavu.

Komentara 5

ED
europski dinamo
16:21 21.10.2018.

Bolt je idealan igrač za hajduk,pojma nema o nogometu,a toliko je brz da kad bi ga torcida napala pobjegao bi kao od šale.

DU
Deleted user
16:22 21.10.2018.

da je mlađi, sigurno bi mogao napraviti (i) nogometnu karijeru, ali ušao je u 33. godinu... tako da sumnjam. Sigurno ima neosporne fizičke predispozicije, bolje i od Ronalda i od Messija, i od svih drugih svjetskih nogometaša, ali ne i ostale koje su potrebne za nogomet. Tako da vjerujem da će ovo ostati više na razini atrakcije i uveseljavanja publike. Zbog njega će sigurno mnogo gledatelja doći na utakmicu, neovisno tko s kim igra. Ja bih prvi došao gledati, taman da igra za "Poletarca" iz Mrduše Donje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije