Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIJAMANTNA LIGA U RIMU

Bolt protiv Powella: Vraćam se na posao koji najbolje znam raditi

Usain Bolt
AFP
26.05.2011.
u 11:32

Šlager trećeg mitinga Dijamantne lige u Rimu bit će spektakularna utrka na 100 metara.

 Nakon duže stanke na startu će se pojaviti Usain Bolt, svjetski i olimpijski prvak i svjetski rekorder (9.58). No, Jamajčanin je prošlu sezonu završio tek s trećim najboljim rezultatom (9.82). Brže od njega trčali su Tyson Gay (9.78) i Nesta Carter (9.78), a Asafa Powell postigao je isto vrijeme (9.82). Lani je trčao samo četiri puta, triput je pobijedio, ali je na mitingu u Stockholmu Gay bio brži.

– Večeras u Rimu bitno je da vidim gdje sam trenutačno i što trebam ispraviti do nastupa na Svjetskom prvenstvu u Taeguu. Trenutačno čak i ne znam koliko sam brz. Nadam se da ću u Rimu biti brži od ostalih – istaknuo je Usain Bolt.

U Rimu će imati dobru konkurenciju, Asafu Powella koji dugo čeka na pobjedu nad Boltom, a tu je i europski prvak Lemaitre.

– Glavno je da se vraćam na posao koji najbolje znam raditi – rekao je Bolt.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije