Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOKSAČ LEONARDA PIJETRAJA
Povratak na članak

Žestoko napao Hrgovića: Kukavica si! Samo u Hrvatskoj svi slušaju 'lokalnog šerifa'

Budući da svaka zemlja ima pravo na samo jednog predstavnika po težinskoj kategoriji, ako Milun prođe londonske kvalifikacije, Hrgović gubi priliku za put u Tokio. Milun bi u Londonu trebao doći do polufinala kako bi se plasirao na Igre

Komentari 4

Avatar Noob-Saibot
Noob-Saibot
14:18 13.01.2020.

Pjetraj priziva zlo, Hrga ako mu se zainati i dode na prvenstvo Hrvatske poslat ce sve klince redom u bolnicu, najbolje bi bilo da Milun u sljedecih 6 mjeseci skine 7-8kg i prijavi se u kategoriju nize do 91 kg, ionako prirodno spada u tu kategoriju, a imao bi i vece sanse za kvalificirati se na OI...

VL
MA
Majk100
17:25 16.01.2020.

Hrgoviću dosadan si i udaraš u potiljak!

VL
VI
VisAVis2
14:14 13.01.2020.

Hrgović bi na Olimpijadu! Postoje pravila i kriteriji! Osobno mišljenje, pa i ovog Babića, uopće ne bi smjelo biti relevantno! Hrgović ima puno pravo (kao i svi drugi), željeti i izražavati svoje želje, stavove i stremljenja! Stoga, nije u pravu ovaj njegov kolega, što mu to osporava! Uostalom, evo za mene običnog gledaoca, Hrgović je nešto, a ivaj Babić - ništa (ali mu unatoč tome ne priječim pravo na želje i snove)!

VL
ZO
zoranos
12:40 13.01.2020.

Ono što me zanima - a što ako npr. Hrvoje Sep kaže da isto želi na olimpijadu :)??? Pretpostavljam da Leonardo neće raditi problem jer je Sep još uvijek sa njim i pretpostavljam da ne bi nudio nikakve kvalifikacije već bi rekao da treba ići najbolji i da je to Sep u svojoj kategoriji - jel tako??? A što se tiće Hrgovića, osobno mislim da bi Babić pobijedio Hrgovića u amaterskom boksu jer je puno brži i agresivniji (ipak je originalno poluteškaš) i puno bi više bodova osvojio u 3 runde. Hrgović bi ga dobio samo nokautom, a to je teško u amaterskom boksu koji je ipak - drugi sport u odnosu na profi boks. I tu će se Hrgović jako zeznuti ako dođe na Olimpijadu jer će naletjeti na nekog brzog i agresivnog koji će jednostavno ispucati više udaraca i pobijediti samo zbog toga.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.