Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cibona sutra

Bojan odlazi, Radošević i Zubčić ostaju stane li klub na svoje noge

\'22.05.2011., KD Drazen Petrovic, Zagreb - Polufinale doigravanja kosarkaskog prvenstva Hrvatske, 2 utakmica izmedju KK Cibona i KK Cedevita. Bogdanovic Bojan. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL\'
Sanjin Strukic/PIXSELL
26.05.2011.
u 21:30

Košarkaši i vodstvo Cibone danas će zajedno ručati i tako se oprostiti od sezone. Već sljedeći tjedan pod tornjem će početi preslagivanje momčadi.

Da bi mogli ikoga dovesti, predsjednik Lovrić i direktor Antunović te njihova desna ruka Nikša Prkačin moraju posve sanirati klub. Dok se, od 15. srpnja pa do druge polovice rujna, bude bavio reprezentacijom, Vrankovića će mijenjati pomoćnik Teo Čizmić.

On se pak nada da će u sastavu imati dvije najveće klupske nade, Zubčića i Radoševića. Njihov menadžer Miodrag Ražnatović iz beogradske agencije BeoBasket kaže kako vjeruje da dečki neće tražiti raskid ugovora.

To isto teško je reći za Bojana Bogdanovića, jer najbolji Cibonin strijelac ima otvorenu i vrlo konkretnu ponudu Spahijina Fenerbahçea. Osim toga, njih trojica će vjerojatno na NBA draft, o čemu se Zubčić i Radošević moraju izjasniti do 13. lipnja, kada je posljednji dan za odustajanje onih koji su mlađi od 22 godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije