Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ples milijuna
Povratak na članak

Nadmašit će Modrića: Bogdanović postaje najplaćeniji hrvatski sportaš

Bogdanović je u potrazi za momčadi koja će mu, uz pristojnu minutažu, omogućiti i godišnju zaradu od 16 milijuna dolara.

Komentari 6

DU
Deleted user
11:55 05.07.2017.

Evo materijala za USKOK ! Zar smije netko zaraditi novaca dok to ne odobri centralni komitet ? Ajmo udbo na noge . Nesmije Hrvat imati novce i slavu i voliti Hrvatsku . Ajmo antifašisti otimajte što čekate!?

VL
PO
PowerPoint
16:21 05.07.2017.

Nešto se stanjilo tržište za Bogdanovića, vjerujem da ove tri spomenute momčadi više nisu u igri. Atlanta je u velikoj obnovi momčadi, rasprodali su cijelu momčad i sumnjam da će značajan dio salary capa trošiti na Bogdanovića. Denver je upravo potpisao Paula Milsapa za 30 milijuna dolara, dok je Sacramento podijelio 19 milijuna po sezoni Georgeu Hillu, odnosno 12 milijuna Zachu Randolphu tako da obje momčadi više nemaju šta za ponuditi Bogdanoviću. Vrlo je lako moguće da Bojan ne dobije ponudu kakvu traži i sezonu odradi u Washingtonu za kvalifikacijsku ponudu od nešto više od pet milijuna dolara.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.