Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izgubljen do kraja sezone

Bogut brutalno slomio ruku (video)

Andrew Bogut
AFP
04.04.2010.
u 14:17

Lom desne ruke s pomakom u laktu i iščašenje zgloba iste ruke ozljede su zbog koji je centar Milwaukee Bucksa Andrew Bogut, izgledno je, okončao ovu NBA sezonu.

Piše to Milwaukee Journal Sentinel podsjećajući na akciju koja je prethodila ozljedi najboljeg strijelca i skakača momčadi. Nakon što je uhvatio asistenciju preko cijelog terena Bogut je zakucao objema rukama loptu, a potom se srušio na parket. Pritom je pao na desnu ruku s već opisanim posljedicama.

Iako se na snimci vidi da ga u leđa pri zakucavanju gura Amare Stoudemire u Milwaukeeju se ne slažu s ocjenom da je on kriv za ono što se dogodilo.

Australski centar hrvatskih korijena ove sezone je na prosjecima od 15.9 poena, 10.3 skoka i 2.6 blokada po utakmici.

Bucksi, koji su u borbi za doigravanje, u subotu su svladali Phoenix Sunse 107-98.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije