Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogledajte kako mu ide

Bogdanović nakon ispadanja s Eurobasketa zaigrao novi sport!

Bojan Bogdanović
Foto: Padel.hr
1/2
16.09.2017.
u 23:26

Slobodno vrijeme koje ima do početka NBA sezone krati igrajući padel, sport koji se nedavno pojavio u Hrvatskoj (na zagrebačkom Velesajmu) i vrlo brzo postao hit.

Hrvatska košarkaška reprezentacija nije se proslavila ne ovogodišnjem Eurobasketu, ispala je već u osmini finala nakon teškog poraza od Rusije. Jedini igrač za kojeg svi mogu tvrditi da nije podbacio jest Bojan Bogdanović koji je bio vidno razočaran.

- Teško je reći da smo doživjeli debakl, ali bio je to jako težak poraz. Možemo diskutirati kako je bilo na pripremama, ali nema opravdanja za naš nastup. Idemo dalje, potrebne su nam promjene. Ja ću i dalje biti izborniku na raspolaganju, rekao je nakon ispadanja tužni Bogdanović.

A tuge se odlučio riješiti uz rekreaciju. Slobodno vrijeme koje ima do početka NBA sezone krati igrajući padel, sport koji se nedavno pojavio u Hrvatskoj (na zagrebačkom Velesajmu) i vrlo brzo postao hit. 

Padel je najbrže rastući sport u svijetu koji je zaintrigirao i brojne Hrvate. Sportski život grada Zagreba tako je obogaćen za novi zanimljivi sportski sadržaj.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije