Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne žele ABA ligu?

Bodiroga: Nitko ne smije srpskim klubovima zabraniti igranje u Euroligi

Cedevita - Partizan
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
08.05.2014.
u 21:22

- Mislim da bi orijentacija prema nacionalnim ligama bila dobra i za druge zemlje, a ne da igramo u ligi u kojoj se ne znaju pravila

S obzirom na to da su Cibona i Cedevita igrale u finalu ABA lige, Partizan i Crvena zvezda neće igrati Euroligu. Doduše, Zvezda može izboriti to natjecanje kroz kvalifikacije, ali činjenica da nisu izborili izravan plasman, zasigurno boli srpske klubove. Na tu temu progovorio je i potpredsjednik Košarkaškog saveza Srbije Dejan Bodiroga.

- Svake godine jedan klub uđe u ligu, a drugi izađe van. Nema kriterija, a sramota je što su napravili Igokei. Mislim da bi orijentacija prema nacionalnim ligama bila dobra i za druge zemlje, a ne da igramo u ligi u kojoj se ne znaju pravila, rekao je Bodiroga i dodao:

- Mislim da nije jedini put do Europe preko ABA lige, nitko ne može zabraniti prvaku Srbije da igra neko inozemno natjecanje. Mogli bismo sve dublje analizirati, uzmite tko je sve osvajao Euroligu, uzmite primjer Olympiacosa, pa grčko prvenstvo nije najbolje u Europi...

Komentara 2

NN
nuno.nuno.182940
08:39 09.05.2014.

Da su Zvezda i Partizan prvi i drugi, onda bi Bodirogi bilo sve u redu. Srpska posla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije