Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALIEN PRIZNAJE

Bode: Možda vama zvuči čudno, ali bio sam opako nervozan

Bode Miller
AFP
16.02.2010.
u 11:17

Bode Miller, 32-godišnji američki skijaš, odvozio je najbolju utrku ove skijaške godine na pravom mjestu, na spustu Zimskih olimpijskih igara.

Osvojio je Bode broncu u utrci gdje su djelići sekunde odlučivali o pobjedniku, nositeljima medalja i onima koji su ostali malo izvan tog kruga.

Miller je na kraju za devet stotinki izgubio zlato, dvije stotinke su ga dijelile do srebra, ali je pobjegao četvrtoplasiranom Austrijancu Scheiberu tek za trinaest stotinki.

- Ovo nije za ljude slaba srca. Zbog svojih sam godina i sam u opasnosti od srčanog udara - šalio se Bode nakon utrke.

No, prije utrke, reći će, nije mu bilo do šale.

- Nije ovo utrka Svjetskog kupa, lako je to osjetiti. Svi su skijaši bili u "svom filmu", svi su osjećali nešto posebno. Bili smo daleko, daleko koncentriraniji na ono što slijedi i željni dati najbolje od sebe. Ja? Da, bio sam opako nervozan, koliko god vama to zvučalo čudno - rekao je Miller koji se uvijek pomalo nonšalantno ponašao na utrkama i nastupima.

Ovom je broncom Miller došao do treće medalje na Olimpijskim igrama. U Salt Lake Cityju prije osam godina bio je srebrni u veleslalomu i kombinaciji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije