Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Legenda vatrenih

Boban potvrdio: Infantino me želi u Fifi! Mihajlović je bio mali Simeone, ali Milan je loš

Zvonimir Boban
Foto: Goan Jakuš/PIXSELL
1/6
02.05.2016.
u 14:14

- Berlusconi je bio veliki predsjednik, no njegova je era završena i danas nije isti čovjek. Bolje da je prodao klub i otišao prije 10 godina.

Bivši kapetan Vatrenih, Zvonimir Boban, postat će savjetnik Giannija Infantina, pišu talijanski mediji. Baš kao što je Večernji list i najavio, Boban bi trebao biti tehnički savjetnik prvog čovjeka FIF-e i to za pitanja razvoja nogometa.

– Da, Gianni Infantino želi me za savjetnika u Fifi. Mislim da je to njegova pozitivna ideja, kojom želi približiti bivše nogometaše Fifi – rekao je Boban za Rai Radio.

– Moramo otvoriti FIFA-u za bivše igrače. Moramo ih slušati i uključiti u naše aktivnosti, ne samo u proces donošenja odluka, nego i u razvoj i naše društvene aktivnosti, rekao je Infantino nedugo nakon što je postao prvi čovjek FIFA-e.

Legenda AC Milana osvrnula se i na situaciju u svom bivšem klubu:

– Gledao sam utakmicu protiv Frosinonea. Ništa pozitivno nije ostalo u Milanu. Dečki su pokazali karakter vrativši se nakon 1:3, no to je premalo. Nije to Brocci kriv, on nije trebao ni prihvatiti posao trenera. Volio bih vidjeti Diega Simeonea na klupi Milana, iako je Mihajlović bio mali Simeone, priča Boban pa nastavlja:

– To nije Berlusconijev Milan od prije 9-10 godina, a predsjednik bi to trebao razumjeti da zaštiti svoju povijest, mi ne možemo. 

– Berlusconi je bio veliki predsjednik, no njegova je era završena i danas nije isti čovjek. Bolje da je prodao klub i otišao prije 10 godina. Odgovornost mora preuzeti i Adriano Galliani. A i apsurdno je da u klubu nema Paola Maldinija, rekao je Boban.

Komentara 19

DI
Diosiario
15:20 02.05.2016.

Mihajloviću bi vođenje Čukaričkog trebao biti maksimum. Najgori trener u povijesti Milana, čovjek nema pojma o nogometu.

CR
crodijaspora
16:24 02.05.2016.

Pa kako večernji tako velike i najbolje novine nemogu dobiti intervju od Bobana nego moraju prenositi iz talijanski medija

ZW
zweistein
16:21 02.05.2016.

8-11 mjeseci je potrebno da boban uvrijeđeno podvije rep i napusti današnju poziciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije