Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milan

Boban: Ne smijemo se skrivati iza Ibrahimovića

Zlatan Ibrahimović
Foto: IPA/Pixsell
1/3
04.01.2020.
u 20:38

Milan je 2019. završio teškim porazom od Atalante (5:0), pa je Zvonimir Boban napomenuo da dolazak Ibre ne smije biti alibi

Zlatan Ibrahimović vratio se u Milan nakon osam godina, probudio je crveno-crni dio Milana koji je postao čak i euforičan.

– Ovo je moja kuća. Prije osam godina otišao sam iako to nisam želio, a sada sam opet ovdje. Spreman sam već za prvu iduću utakmicu.

Milan je 2019. završio teškim porazom od Atalante (5:0), pa je Zvonimir Boban napomenuo da dolazak Ibre ne smije biti alibi.

– Ne smijemo zaboraviti taj poraz u Bergamu i ne smijemo se skrivati iza širokih Ibrinih ramena. Moramo biti pozitivni i koncentrirani. Ibra je jako važan za nas, ali je jasno da moramo što prije napraviti dobre rezultate – poručio je Zvone.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar crvenikartonzbogistine
crvenikartonzbogistine
23:33 04.01.2020.

Zlatan se predstavio navijačima, pa odmah zabio i asistirao: Sjajan novi početak u Milanu Zlatan nije gubio vrijeme, odmah se bacio na posao.Zlatan Ibrahimović u petak je predstavljen kao novi/stari igrač Milana, a kasnije istog dana navukao je kopačke i dres i zaigrao za Rossonere prvi put nakon odlaska 2012. godine. Protivnik je bio niželigaški Rhodense, a Ibrahimović je upisao gol i asistenciju. Zaigrao je kao centralni napadač u formaciji 4-3-3, a okruživali su ga Hakan Calhanoglu i Suso na krilima.Milan je slavio s visokih 9:0, a za jak sastav talijanskog velikana zabijali su još Calhanoglu, Paqueta, Leao, Castillejo i dvaput Calabria i Piatek. Trener Stefano Pioli promijenio je svih 11 igrača na poluvremenu koje je završilo 5:0, među njima i Zlatana. Protivnik možda jest bio nedorastao, ali navijači i čelnici Milana nadat će se da Zlatan može replicirati ovakvu formu i na natjecateljskim utakmicama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije