Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezde na jednom mjestu

Boban i Šimić na Berlusconijevoj fešti

Silvio Berlusconi
AFP
14.03.2011.
u 11:41

Silvio Berlusconi je u milanskom kazalištu Manzoni proslavio 25 godina na čelu Nogometnog kluba Milan

Talijanski je premijer pripremio feštu za 750 uzvanika među kojima su bile mnoge klupske zvijezde. Na jednom su se mjestu našli naši Zvonimir Boban i Dario Šimić, te Marco van Basten, Dejan Savičević, Cafu, Paolo Maldini, Franco Baresi...

- Duboko sam uvjeren da će Milan i u sljedećih 25 godina biti velik kao što je bio u proteklom razdoblju. Čuvam mnoge divne uspomene, a najdraži mi je naslov europskog prvaka koji smo 1989. godine osvojili na Nou Campu. Tada smo golovima Ruuda Gullita i Marca van Bastena pobijedili Steauu 4:0. Bio je to prvi osjećaj istinske pobjede mog Milana - kazao je Berlusconi.

Komentara 2

DO
DonkeyHot
21:30 14.03.2011.

Valjda će ih počastiti kakvim kurvama

ZD
Zoran-Düsseldorf
15:27 15.03.2011.

DonkeyHot- Hahaaaa pa naravno,onda su svi skupa osli u njegovu villu,ma bilo je zenski ma bilo je ludo i nezaboravno,hahhaaa pozdrav

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije