Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI KAPETAN VATRENIH KRITIZIRAO ENGLEZA

Boban: Beckham nije poboljšao igru Milana

07.02.2009.
u 16:55

U trenutku kada je sportska javnost oduševljena igrama Davida Beckhama u Milanu, a talijanski klub navodno nudi Galaxyju 20 milijuna eura za otkup ugovora, danas je odjeknula izjava bivšeg kapetana vatrenih Zvone Bobana koji je za francuski L' Equipe rekao da je Beckham Milanu – suvišan.

– Iako se mogu složiti da je Beckham pokazao više no što je itko očekivao, on nije promijenio, poboljšao Milanovu igru. Vođa momčadi i dalje je Andrea Pirlo, dok je ključni igrač, čovjek koji čini razliku, Kaka – izjavio je kritički raspoloženi Boban.

Objasnio zašto misli da Beckham ne zaslužuje mjesto u Milanovoj momčadi.

– On je veliki igrač, ali ne i svjetska klasa. Nema igru jedan na jedan, nema lijevu nogu, ne zna odigrati od prve na malom prostoru. Istina, nabacuje fantastične lopte, no nabacivanje i dugi pasovi nisu najvažniji u nogometu – dodao je Boban.

Bivši vatreni misli da će povratkom ozlijeđenog Gattusa baš Beckham izgubiti mjesto u momčadi.

– Pitam vas gdje bi to Beckham igrao da Gattuso nije ozlijeđen. Da sam ja trener, uvijek bih prije na mjestu desnog veznog igrača izabrao Gattusa – zaključio je Boban, kojeg talijanski, a sada očito i francuski novinari, cijene zbog alternativnog promišljanja.

Prema najnovijim izjavama vlasnika La Galaxyja Tima Leiwekea, Becks se u ožujku ipak vraća u Kaliforniju.

– Odbili smo ponudu Milana jer je premala. Mislim da je vrijeme da već jednom prekinemo ovaj cirkus. Beckham nam treba i ostat će s nama – izjavio je Leiweke.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije