Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvo na šišanje

Bob Sapp u Zagrebu: Nadimak Zvijer želim zamijeniti s – tata, a jedan san mi je ostao neostvaren

Bob Sapp
Foto: Facebook
1/2
20.01.2017.
u 11:51

Gdje god se pojavio, obožavatelji su tražili selfie, a u metropolu je došao zbog MFC spektakla u Kutiji šibica.

Pozornost, sa svojih dva metra i više od 150 kilograma, Robert Malcolm “Bob” Sapp (42) plijeni gdje god se pojavi, a bilo ga je teško ne primijetiti i u Zagrebu. Gdje god se pojavio, obožavatelji su tražili selfie, a u metropolu je došao zbog MFC spektakla u Kutiji šibica. Pričali smo s njime u kafiću u Savskoj ulici.

Prvo u Zagrebu - na šišanje

– Razgledao sam malo grad, lijepo je, ima i snijega, ali hladno je. Jedan sam od onih koji vole male gradove, volim mirna mjesta i uživam ovdje. Hrana je super! Velika je razlika u odnosu na Ameriku. Sve je puno mesa, povrća i baš sam se dobro kod vas najeo. Hrana je bila veličanstvena – priča Bob koji je odmah po dolasku u metropolu, otišao i na šišanje.

– Mislio sam da ću privući pažnju dama ako napravim frizuru, ali mi baš i ne ide – našalio se borac nadimka Zvijer koji Hrvatsku dobro poznaje. Osim u Zagrebu, bio je u Splitu, ali i Dubrovniku koji mu nije ostao u dobrom sjećanju.

– Iz Dubrovnika imam tužne uspomene. Tamo ima dosta mačaka i udarili smo jednu autom, tako da smo morali stati. Ona je još bila živa, ali se mučila tako da sam je morao ubiti vlastitim rukama. Bio sam utučen poslije toga, plakao sam kraj ceste – objašnjava Bob i prisjeća se drugih bolnih iskustava, onih s Cro Copom kojemu je 86 sekundi bilo potrebno da impresivnog i snažnog Boba, sa suzom u oku i slomljenom jagodičnom kosti, polegne u ringu.

– Sjećam se borbe s Mirkom i sjećat ću je se do kraja života. On je odličan lik. Ostavio mi je podsjetnik ispod desnog oka. Još uvijek mi je malo natečeno – šali se Sapp.

– Činjenica je da uživam u tome da sam i zabavljač i borac. Kako se mjeri uspjeh u biznisu? Mjeri se tako što se vidi koliki ti je profit. A ja sam jako uspješan u tom biznisu, neki uspjeh definiraju pobjedom, a ja sam u biznisu i poraz mi donosi profit i pobjeda mi donosi profit – objašnjava pa dodaje:

– Ali odradio sam san svake osobe, imam vlastite akcijske figurice, snimao sam filmove, videoigrice... Imam dobar život. Najbolji dio je taj da mogu u tome uživati i to i radim. Trenutačno radim na svom zoološkom vrtu. To je nešto o čemu sam oduvijek sanjao. Želim privatni zoološki vrt i sada konačno sređujem papirologiju i kontaktirao sam s ljudima koji imaju svoje zoološke vrtove, tako da jedva čekam da sve bude gotovo.

Kod mene je sve jednostavno

Kaže, životinje su njegova mala obitelj, a posebice Simba, pas težak 100 kilograma. No, tu obitelj volio bi proširiti.

– Volio bi jednog dana biti oženjen i zamijeniti nadimak Zvijer s onim – tata. Samo se opustiti i živjeti polagano. Moj životni moto je da držim stvari što je jednostavnije moguće. Nemam kreditne kartice, ne trošim puno, kupujem u dućanima s rabljenom odjećom. Sve je jednostavno kod mene – priča Bob.

Jedan san, borbu s Tysonom, ipak nije ostvario.

– Mike Tyson, ah... Volio bih se s njim boriti, to mi je bio san. Tako da postoje neka razočaranja u karijeri. Ipak, naučio sam lekciju zahvaljujući – ženama! Zbog njih mi je lako prihvatiti odbijanje, navikao sam – i dalje se šali Bob. Ipak, priznaje kako osim straha od visine ima i strah od ozbiljnijih ozljeda u ringu. Nada se da će ih izbjeći i borci na Munja Fighting Championship spektaklu, u subotu u Kutiji šibica. Zbog kojeg je, kao njihov domaćin, u Hrvatskoj.

– Očekujem vidjeti neke borce koji dolaze. Zato volim dolaziti u ovakve male organizacije. Možeš doći i izabrati borca i učiti, od njega, s njim. Ako on sebe gura, znači da i ja mogu sebe...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije