Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJMENADŽER Ćiro 'indijanac' oduševljen dobivenim priznanjem

Blaževiću specijalno priznanje

12.12.2008.
u 19:25

Izbornik nogometne reprezentacije BiH Miroslav Ćiro Blažević dobitnik je specijalnog priznanja u oblasti sporta “Izboru najmenadžera Jugoistočne Europe u BiH”.

Dobri rezultati u kvalifikacijama, pozitivna atmosfera u selekciji bili su razlozi da članovi Direkcije uruče priznanje Blaževiću na manifestaciji u Banjaluci koja je okupila najuspješnije privrednike iz BiH. Blažević je već prilikom dodijele priznanja nasmijao prisutne izjavivši kako se osjeća kao “indijanac”. Kasnije se izbornik uozbiljio i nastavi.

- Počastvovan sam ovim priznanjem i činjenicom da se nalazim među izuzetno uspješnim ljudima. Predsjedavajući Predsjedništva BiH Nebojša Radmanović je istakao kako je važno da u BiH bude dobar ambijent za privredna ulaganja. I kod nas u nogometu je važan dobar ambijent jer bez njega i te pozitivne atmosfere oko selekcije nema rezultata. Ovo priznanje mi je veoma drago i obaveza više je nastavimo sa dobrim rezultatima - istakao je Blažević nakon dodjele priznanja koje mu je uručio Slobodan Puhalac, ministar vanjske trgovine u BiH.

Blažević je za kratko vrijeme dva puta posjetio Banjaluku i prvo bio gost premijera Milorada Dodika a zatim i predsjednika Predsjedništva BiH Nebojše Radmanovića, pa nas je interesovalo da li izbornik želi odigrati meč u najvećem gradu RS.

- Sine moj, ja nemam nikakvu dvojbu da ćemo iskoristiti prvu priliku da dođemo ovdje među naše prijatelje sportaše, jer sam ih je prihvatio na takav način i želim da stvorim pozitivnu atmosferu oko reprezentacije. Gdje god dođem ja stvaram prijatelje i nadam se da će tako biti i ovdje - rekao je nakon manifestacije izbornik Miroslav Blažević, koji je dodao da će u sljedećem periodu pokušati pronaći rješenje i za obranu koja je po njemu slabiji dio bh tima.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije