Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stiže i Japanac Ienaga

Blažević potpisao, Subašić u B momčad

\'19.03.2011., Stadion Maksimir, Zagreb - Nogometna utakmica 22. kola Prve HNL izmedju NK Dinamo i NK Hajduk. Danijel Subasic. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL\'
Antonio Bronic/PIXSELL
11.01.2012.
u 17:34

– Vjerujem da ću u Hajduku ostati duže i da ćemo se radovati trofejima – kaže Ozobić.

Nije odgovarao na pozive i poruke, dojava je bila da će se Goran Blažević u srijedu ujutro pojaviti u Poljudu.

– Sad je pod našim režimom, može samo kratka izjava – umjesto njega javio se Hajdukov glasnogovornik Ante Bilić.

Povratnik u Poljud

Blažević je s Hajdukom potpisao ugovor na četiri i pol godine, razišao se sa Šibenikom nakon arbitraže, u Poljudu će ga plaćati oko 60 tisuća eura po sezoni.

– Iznimno sam sretan što sam se vratio u Hajduk, dat ću sve od sebe da opravdam povjerenje kluba i navijača – kazao je Blažević, koji je u mlađim kategorijama bio u Hajduku i vratio se zaobilaznim putem.

Odradio je već i trening s bijelima, uzeo jedinicu. U Hajduku će se pokušati izboriti za dres reprezentacije, Slaven Bilić ga je zvao još dok je bio u Šibeniku.

Novac za Ienagu

Treningu će se u četvrtak priključiti i Filip Ozobić. Sa Spartakom iz Moskve riješena je posudba, Ozobić je svratio u svoj Bjelovar i krenuo prema Splitu.

– Jedva čekam treninge. Hvala predsjedniku Hrvoju Malešu što je inzistirao na mojem dolasku. Vjerujem da ću u Hajduku ostati dulje od šest mjeseci i da ćemo se radovati trofejima – kazao je Ozobić.

A moglo bi doći još igrača. Japanac Akihiro Ienaga, ofenzivni veznjak Mallorce, sve je bliži posudbi u Hajduk. Traže se načini realizacije financija, Ienagi bi trebalo dio platiti unaprijed, a Hajduk ne pliva u novcu.

>>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od četvrtka.

Komentara 9

OM
omer
18:08 11.01.2012.

Evo Bilić je rješio problem vratara,jer jedino Hajdukovi vratari mogu u reprezentaciju,pa makar bili rezerve rezervama i ne branili godinama oni su najbolji, a ovaj što je došao u Hajduk je svjetska \"klasa\"

ED
europski dinamo
18:48 11.01.2012.

O kakvim trofejima ovi pricaju. Od 94. su 3 puta bili prvaci i sva 3 prvenstva kupili. Lopovi platite dug sucima.

JU
jujo
18:46 11.01.2012.

Za BILICA::::: Dalmasi najbolji nogometasi ????????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije