Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tottenham

Blatter zaprijetio 'prevarantu' Baleu suspenzijom

'Tottenham Hotspur\'s Gareth Bale reacts as a goal is awarded to Chelsea after Frank Lampard\'s shot creeps over the line Photo: Press Association/Pixsell'
'Stephen PondPress Association/Pixsell'
25.07.2012.
u 18:44

Bale se povukao iz olimpijske reprezentacije Velike Britanije zbog ozljede, a za Tottenham je sinoć odigrao 74 minute...

Izgleda kako se velški nogometaš Gareth Bale neće samo tako izvući sa svojom "glumom" ozljede zbog koje je pušten iz olimpijske reprezentacije Velike Britanije. U čitavu stvar umiješala se i Fifa te njezin predsjednik Sepp Blatter koji je poručio:

– Princip je sljedeći: Ako klub ne pusti igrača, tada savez koji ga traži ima pravo žaliti se Fifi koja zatim suspendira igrača za vrijeme trajanja Olimpijskih igara. Zasad se još nitko nije javio, ali postoji ta mogućnost kad se igrači ne stave na raspolaganje svojoj reprezentaciji.

Podsjetimo, Bale je pušten iz reprezentacije Velike Britanije zbog navodne ozljede, da bi samo koji dan poslije za Tottenham u prijateljskoj utakmici igrao 74 minute!

– Kad se savez požali, mi klubu nudimo dvije mogućnosti: pustite igrača na Olimpijske igre ili će biti suspendiran do 12. kolovoza. Fifin stav prema tom pitanju nikad nije bio tako jasan kao za ovih Olimpijskih igara 2012. i sljedećih 2016. godine – zaključio je Blatter.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije