Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fifa

Blatter: Moguće je preispitivanje katarskog dobivanja SP-a 2022.!

Sepp Blatter
Reuters/PIXSELL
29.07.2011.
u 12:41

Predsjednik svjetske nogometne organizacije Fife Sepp Blatter ostavio je otvorenom mogućnost da se preispita katarsko dobivanje domaćinstva SP-a 2022. godine

Nakon što su iz Fife provalile korupcijske afere, osnovano je etičko povjerenstvo koje istražuje sve sumnjive radnje, a Švicarac na čelu svjetskog nogometa otkrio je da će se na meniju možda naći i Katar.

– Zasad nećemo dirati katarsko domaćinstvo Svjetskog prvenstva, ali istražujemo afere korak po korak. A ako etičko povjerenstvo odluči na temelju nekih sumnji da se mora istražiti i dobivanje domaćinstva SP-a 2022., onda ćemo to i učiniti – rekao je Blatter, čije su izjave možda potaknute i istupom predsjednika Njemačkog nogometnog saveza Thea Zwanzigera te sponzora Adidasa, koji su izrazili sumnju u mutne poslove oko dodjeljivanja SP-a Kataru.

Osvrnuo se Blatter i na moguće igranje toga SP-a u zimi zbog velikih vrućina na Arapskom poluotoku u lipnju i srpnju.

– Promjena je moguća, ali inicijativa mora doći od domaćina, dakle Kataraca. Zasad oni tako nešto nisu zatražili – rekao je Blatter.

Komentara 1

SA
santos008
12:57 29.07.2011.

Gospodine,ti si najvece zlo sto je FIFA pogodila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije