Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠE STANJE KLUBOVA

Blatter: FIFA neće pomagati Englezima

Sepp Blatter
AFP
01.04.2010.
u 11:53

Predsjednik Fife ponovno je otvoreno kritizirao engleske premierligaše i okrivio ih da su si sami krivi za dugove koje su nagomilali jer su trošili ogroman novac na nogometaše.

Blatter smatra kako se mora spriječiti da još neki klub zadesi sudbina Portsmoutha.

- Englezi imaju samo dva kluba koji nisu u dugovima i to zato što imaju sponzore koji će podmiriti dugove. To su Chelsea i Manchester City. Ostalim klubovima dugovi se povećavaju jer njihovi igrači imaju prevelike plaće. Nigdje to ne bi bilo dopušteno, osim u nogometu. Dopustiti da klub ode u stečaj, nije dobro - rekao je Blatter te naglasio kako neće biti pomoći za engleske klubove.

- Kod Engleza je u pitanju čista ekonomija i odgovornost članova nogometnog saveza koji moraju voditi brigu o financijskom stanju klubova.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
07:30 02.04.2010.

FIFA neće pomagati Englezima ali bi mogla Hrvatima..Zašto nebi pobijedu protiv super jakoga Lihtenštajna priznali kao wild cart ulaznicu za World Cup 2010..Mislim da su dečki to zaslužili jer imaju tako lijepo šarene dresove i tako se spontano zabavljaju na pripremama..

MI
mirkovec
09:46 02.04.2010.

Ajde Janezu se malo smiri ima te svugdje rekao bi previse kuzis da te nebi nekada gusta magla pojela ako ti se sazna odkuda si!Kada napravite ono sta je Hrvatska uradila do sada onda se opet javi pa normalno evropski komentiraj sa kulturom na nivou ovako sa tim komentarima si obicni balkanac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije