Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 198
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cibonin Amerikanac

Blassingame: Postanemo li gubitnici 
možda i ja odem dalje

'23.03.2013., KC Drazen Petrovic, Zagreb - ABA liga, 26. kolo, Cibona - Igokea. Jerel Blassingame, Daniel Clifford Hammonds. Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL'
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
30.12.2013.
u 10:27

- Neću skakati s broda istog trena čim počne tonuti, neću odustati od utrke, želim pomoći, ali moram ja misliti i na svoju karijeru

Nakon što je Strawberry u subotu napustio Zagreb, a Janning još i prije, jedini preostali Amerikanac u Ciboni je razigravač Jerel Blassingame.

- Nažalost, bili smo dobra momčad, s izgledima da se borimo za Final Four ABA lige pa je razočaravajuće prihvatiti činjenicu da ćemo se sada boriti za neke skromnije ciljeve. Nisam nikad bio dio ovakve priče, no znam da se to u Europi događa kada novac postane problem. Nije da nas naš menadžment ne podržava, no ponekad je novac veći problem, veći od svega - kazao je Blassingame prije jučerašnjeg polaska u Kragujevac na večerašnju utakmicu s Radničkim (20.30).

U busu neki novi klinci

U Cibonin autobus za regionalna gostovanja prvi su put ušli i neki novi klinci, kanadski Hrvat Blaž Božinović (20), dojučerašnji junior Lovro Demo (19) i tek pridošli branič Dominik Mavra (19), pa će Blassingame biti okružen mladošću.

- Bit će tu i podučavanja, no mladi igrači imaju više borbenog žara i dobro ih je imati na svojoj strani. Ja još uvijek želim pobjeđivati, meni su 32 godine, a ne 19 i ne trčim za novcem. No, ako postanemo potpuni gubitnici, možda i ja odem. No, neću skakati s broda istog trena čim počne tonuti, neću odustati od utrke, želim pomoći, ali moram ja misliti i na svoju karijeru.

Imam osjećaj da me žele

Hoće li mu nedostajati sunarodnjaci DJ i Matt?

- Bilo bi dobro imati ih ovdje, no nema veze jesmo li iz iste zemlje jer mi smo tu da bismo igrali, a ne da bismo bili prijatelji. Moram pomoći ovim momcima dok sam ovdje.

Je li klub pokušao razvrgnuti i njegov dvogodišnji, fiksni, ugovor?

- Nije zasad, no mislim da me žele ovdje jer bili su izravni i iskreni prema meni. Rekli su mi otvoreno što se događa s klubom i koje će poteze povući - zaključio je Blassingame.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije