Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nastavak problema

Blanka Vlašić još uvijek upitna za SP u Pekingu

Blanka Vlašić
Ivana Ivanovic/PIXSELL
07.08.2015.
u 07:30

Nakon maratonke Lise Nemec, sada odustao bacač kugle Stipe Žunić

Nakon Lise Nemec (Maraton) još je jedan hrvatski atletičar otkazao nastup na svjetskom prvenstvu koje 22. kolovoza počinje u Pekingu. Zbog bolova u leđima nastup u bacanju kugle otkazao je Stipe Žunić. Da je zdrav, sigurno bi bi kandidat za finale s obzirom na to da je na početku sezone imao hice preko 20,30 metara.

Mogao bi ići u Peking čak i s ozljedom leđa, ali o finalu ne bi bilo ni govora. Tako da je bolje da se zaliječi – istaknuo je Mladen Katalinić, izbornik reprezentacije.

Stipe Žunić bio je lani finalist Europskog prvenstva u Zürcihu, ali je u finalu podbacio premda je imao rezultat čak i za medalju. No, mogao bi uskoro slijediti i novi otkaz, onaj Blanke Vlašić.

– Ne bih još ništa govorio. Zasad ide sve po planu. Kupili smo avionske karte za Peking. Bit će sve jasnije nakon nekoliko dana kada vidim kako Blanka reagira na treninzima – istaknuo je Joško Vlašić, njezin trener i otac. Nekako nije zvučao previše sigurno i uvjerjivo. Tako da neće biti veliko iznenađenje ako i Blanka otkaže Peking.

Kako stvari sada stoje, u Pekingu će sigurno nastupiti Sandra Perković (disk), Ivan Horvat (motka), Marin Premeru (kugla), Andrea Ivančević (100 m prepone) i Ana Šimić (vis), dok je Blanka još uvijek pod upitnikom.

>> Blanka Vlašić: Ne želim riskirati i ugroziti Svjetsko prvenstvo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije